Атина Пламна! Десетки хиляди по площадите, Бомби, палежи и сблъсъци с полицията заради COVID-Мерките! (С ВИДЕО)

5

Демонстрация и протести срещу ковид – мерките и полицейското насилие избухнаха спонтанно в неделната вечер в гръцката столица Атина. Равносметката е над 20 подпалени автомобила и десетки разбити магазинни витрини. Погромите се разразиха вследствие на безпрецедентното полицейско насилие срещу мирния първоначално протест. Днес опозицията поиска незабавната оставка на вътрешния министър и внесе за обсъждане случая в Народното събрание. Видеозаписи, разпространени в социалните мрежи, показват използване на сълзотворен газ и бой с палки на жители на квартал „Неа Смирни“ в Атина.

До сблъсъци между силите на реда и хиляди граждани се стигна, след като полицията глоби възрастна семейна двойка за това, че седят на пейка в парка, без маски. Минаващи от там младежи се опитали да защитят семейството от високата глоба. В отговор на което полицаите ги пребили с палки и ритници.

Вечерта след инцидента няколко десетки хиляди жители на Атина се събраха на протест, който бе брутално разпръснат от полицията със сълзотворен газ и нова доза брутално полицейско насилие.

Бити протестиращи се свързаха с депутати от опозицията, които поискаха официално оставката на министъра по защита на гражданите, отговорен за поведението на полицията.

Повечето гръцки медии, които са проправителствени, се опитаха да представят случая като нападение срещу полицейски участък… и само две малки телевизии излъчиха видеа, показващи бруталността на реалните събития и десетките ранени граждани.

Над 30 хиляди жители на Атина скандираха :“Долу мерките“ и „Долу полицейската диктатура.

Директорът на полицията разпореди незабавно разследване по случая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://twitter.com/velocity2121/status/1368623999304032256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368623999304032256%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fglasove.com%2Fcategories%2Fnovini%2Fnews%2Frazmiritsi-i-sblstsi-s-politsiyata-v-atina-sled-globa-za-razkhodka-v-parka

Ето как започна всичко: Полицията пребива младежите, които се застъпиха за възрастното семейство да не бъде глобено за неносене на маски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8GgEyOPgkyk

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Вярвали ли сте, че ще дойдат времена, когато да си седиш кротко на пейка в парка ще се брои за престъпление?…. Вярвали ли сте, че ще дойдат времена полицията да пребива хора защото се препичат на слънце?… Заради такива углавни грехове възрастна двойка е тормозена от полиция… намесва се младеж който възмутено подвиква на ченгетата да оставят старците на мира. Полицията подлага младежа на жесток побой за това, че е защитил старци… Това брутално видео най-точно илюстрира уродливото лице на световната диктатура, която налазва света. Диктатурата на глобализма. В нея място за човечност и хуманизъм няма. Глобална диктатура! Как по друг начин да наречем случилото се в Атина и по целия свят в момента, освен медицински фашизъм… А медийната цензура, а пропагандата на някаква несъществуваща ковид-опасност?!? Остава ни да се молим малцината будни да събудят заспалото стадо от човеци, за да скочим всички заедно срещу този глобалистки неолиберален терор и да го преборим. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. Всички да се вдигат и бой наред по политическите кратуни и техните псета.

 2. За съжаление, България ще е последното място където нещо ще се оправи… Едва ли има друг толкова глупав, неосведомен, покорен и хипохондричен народ! От време оно все едно и също – преклонената главичка сабя не я сече…Целият свят се надига, а тук НИЩО! Един протест няма! ЕДИН!

  В половината щати на САЩ вече всичко се отваря и се премахват намордниците в затворени помещения, а нашият малоумник (да се пържи в ада дано!) обсъжда въвеждане на намордници на ОТКРИТО, и то сега, когато се запролетява и човек най-после може да се порадва на слънце и чист въздух и да се раздвижи! Но слънцето и чистият въздух са най-големите врагове на мафията на смъртта. Продажни мръсници!

 3. Всичко се връща драги ми полицаи кесер вар сапта вар кесер дьонер сап дьонер заман гелир хесап дьонер това ще случи през идните месеци яко ще буха бухалката на свободата ако се вразумите ще разберете какво искам да ви кажа но е рано,помнете един е всевижния-не е грешка, записано е всичко в кураанъ-керим азимушан.

 4. Свободата е равна на смърт и бой на правителствата които сега са на власт и какво следва войни граждански във всички държави но с пълно гражданско неподчинение девизът еТЕ С ПАЛКИ-НИЕ С БУХАЛКИ ЩОМ ПОЛИЦАИТЕ ШКЕМБЕТА СЕ ДВИЖАТ НА КУП НИЕ СВОБОДНИТЕ ХОРА ИМАМЕ СЪЩО ТЕЗИ ПРАВА

 5. Ставай страна огрмная,
  ставай на смертний бой,
  фашиской силай темною,
  проклятою ардой

  От едно полюсен ще стане 4 полюсен защото са толковав идните години живот и здраве ще го видим но дори вече го усещам!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *