Асен Блатечки заживя като шейх с две жени

Асен ДилянаАсен Блатечки вече си  живее като истински  шейх с харема си от две жени.

Актьорът има две официални връзки – със съпругата си  Катерина, и с манекенката Диляна Попова. Всека от двете му е родила по едно дете – режисьорката е майка на дъщеря му  – 15-годишната Катерина, а манекенката на сина му Борил, който още не е навършил годинка.

Актьорът е успял е да намери начина, по който да върти и двете на малкия си пръст и едновременно да работи като луд, издържайки двете си семейства.  Той  обяснил на Диляна, че няма вариант да зареже напълно двете си Катерини и ще се грижи за тях, освен това заяви публично, че дъщеря му е неговата най-голяма любов.

Диляна  дълго  не се примирявала с факта,  че  Блатечки тича  между двете къщи и никога не знае при нея ли ще се прибере, или при съпругата си, с която няма развод. Асен обаче поставил условието, че Диляна трябва да приеме, че е втората жена в харема му и да се държи като такава.

Накрая красавицата предпочела да го послуша, отколкото да остане  самотна майка с малко бебе, което не може да разчита на бащина любов.

Сваляме  му шапка. Страхотен балансьор е.  Не лишава от нищо нито Катето, нито Борил, обича ги, обгрижва ги, бди над тях, не му се свидят парите.  И за двете  харчи еднакво, същевременно обръща внимание и на двете си жени, за да не се чувстват самотни.

Обаче заради това му се налага да работи изключително много, коментират негови колеги. Затова и Асен се хваща за всяка реклама, обикаля като луд всички театри в провинцията, където го канят, само и само да натрупа пачки и да издържа две семейства и две деца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *