Антония Петрова и Бередин СЕ РАЗВЕЖДАТ заради руска любовница! Виж Тук:

0

Антония АлександърАнтония Петрова вече не робува на общественото мнение и се държи като свободна жена.

Дори пред обществото тя спря да се държи като щастливо омъжена и от месеци не се представя за благоверна съпруга на руския бизнесмен Александър Бередин.

На няколко пъти Мис Крокодил е засичана по клубове и ресторанти с друг мъж, който е видимо по-млад от съпруга й. Двамата се държат доста освободено и интимно, а близки на миската издадоха, че Тони е била шута на любимия си.

Засега двамата не са дали гласност на проблемите във връзката им, но е всеобща тайна, че бракът им сериозно куца.

Все по-често перничанката ходи сама на светски събития, а преди месец отскочи до Гърция на почивка, но без вечното си ремарке. Тя дори се снима как спи на терасата на хотела с чаша вино в ръка, но не издаде с кого е.

Причината за ледените отношения в семейството, което е семейство само на хартия, е изневяра на Бередин. Той признал на съпругата си, че има млада любовница в Москва и това не било обикновено мъжко кръшкане, а се е влюбил и иска да живее с новата си изгора.

Това е сериозен удар под кръста. Антония обичаше мъжа си и не е била с него само заради богатството му. На раздяла Бередин обещал, че ще я обезщети, но няма как да обезщети наранените й чувства, чудят се нейни близки и обясняват, че тя много страда.

За да не покаже обаче колко е наранена, миската непрекъснато излиза, появява се на всяко светско събитие с гордо вдигната глава, а по дискотеки е тръгнала с неизвестен хубавец, който поддържа самочувствието й.

Говори се, че Бередин потърсил щастие в обятията на друга, тъй като Антония била много властна, а освен това все отлагала да му роди деца.

Руската метреса била съгласна веднага да му пръкне едно отроче, но това явно ще стане след развода му със скандалната бивша Мис България. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *