Ани Цолова превърна Мъжа си в Слугиня! Виж тук:

Ани Цолова най-после  е опитомила съпруга си Васил и го е направила свой роб. И своя домашна помощница.

През октомври двамата празнуваха 10-годишен юбилей от сватбата си и решиха да останат заедно. Въпреки многото перипетии, през които двамата минаха: отчуждението, кръшкането, или поне слуховете за забежки встрани, властната дама решила да го откъсне от приятелите и чашката, като му прехвърли домашните задължения.
Наскоро тя купи къща в „Драгалевци“, за да имат собствен дом и да спрат най-сетне да живеят под наем.

Новата придобивка телевизионерката изплаща сама и в замяна на това е поискала от Васил да поддържа имота. А по една къща има много работа, не е като апартамент.

Приятелки на Ани разказват, че хич я нямало в домакинстването. Впрочем, тя сама си го е признавала в ефир- че е скарана с готвенето, затова задачата да се вихри в кухнята се паднала на половинката й. Васил въртял сложни ястия и хранел семейството, но парите за продуктите осигурявала жена му, тъй че сделката била равностойна. Цолова оправдавала тоталната си неангажираност към семейството и домакинството с многото си работа в телевизията, с ранното ставане, с прекалената заетост в сутрешния блок… затова и благоверният й се грижел и за детето им.

Тя е малко инертна, не й се подхваща домакинска работа, оставя всичко за утре, а после и за други ден и накрая се случва така, че като украси къщата за Коледа, украсата й остава до Великден, защото няма кой да я прибере, твърдят нейни близки колежки. И ако останело на нея, щяла да слага боядисани яйца направо под елхата.

Все пак водещата работи, а освен това си има и други занимания. След работа често ходи на разкрасителни процедури, за да е блестяща на екрана. Освен това много обичала да излиза с приятелки на кафе, за да обсъждат клюките от телевизията.

В това време Васил беше залитнал по чашката и мъжките компании и се заговори дори за развод. Ани обаче бързо попари мераците му да става алкохолик и строго започна да му брои чашките. И за да го отърве от порочния занаят, който не е извел никой на добър път, тв. фурията започнала да му създава работа вкъщи.

Сега съпругът не само пазари и готви, но и чисти цялата къща, прибира дрехите на жена си, които тя разхвърля навсякъде, носи костюмите й на химическо чистене, а в свободното си време се грижи за двора.

Така не му остава време да пие и изцяло се е превърнал в мъж на жена си, клюкарят колежките на Цолова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *