Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ани Цолова и Виктор Николаев станаха Актьори! Вижте в кой Сериал:

Ани ВикторАни Цолова и Виктор Николаев се похвалиха, че вече са станали и актьори.

Те били избрани да играят самите себе си в един от най-популярните родни сериали в момента –  „Откраднат живот“.

„Не беше нужно да се маскираме, да се гримираме допълнително, да ни обличат специално. Просто си бяхме самите ние. Според сценария случаят с починалата родилка в сериала стига до медиите и ние с Ани трябваше да разпънем на кръст д-р Василев да си признае, че е бил небрежен и я е уморил“, разказва Виктор Николаев.

Той, милият, е много симпатичен, а ние така се нахвърляме отгоре му, че буквално го разпъваме на кръст, обяснява Ани Цолова. Всичко това ще се излъчи в сряда и мислим, че няма да станем много симпатични на зрителската аудитория. Човекът е невинен, а трябваше да бъдем лоши и да покажем злокобното лице на българската журналистика. И наистина бяхме лоши. Записът беше направен в началото на лятото, дано зрителите ни разберат, споделя притеснено Цолова.

Не прилича на роля,  обаче си е!  Всичко беше както си го правим, когато има скандал с болница или лекари, само че в случая те записват 7-8 пъти. Аз така застъпих д-р Василев, че горкият човек започна да мига и без малко да си забрави репликите. Просто се вживях – хвали се Виктор Николаев.

Разликата е, че актьорите повтарят всяка сцена и всичко върви гладко, а ние правим всичко в движение и не сме застраховани от гафове. За нас втори дубъл просто няма, поясниха двамата водещи на сутрешния блок по Нова тв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *