Анита Мейзер ляга под ножа, за да атакува отново конкурсите за красота

Анита МейзерПишман миската Анита Мейзер се загледала в огледалото и най-накрая разбрала, че не е красавица.

Заради подигравките в интернет, тя решила да започне пълната си промяна  от обонятелния си орган, който в момента изумително прилича на африкански, или по нашенски на камба. За да е сигурна, че операцията ще остане в тайна, ще бъде успешна или пък  няма да я загрози още повече, мераклийката за миска  предпочела да избере не на нашенски специалист, а някакъв отвъд Океана, още повече нямало голяма разлика в цените на родните и американските майстори на скалпела.

Анита  се надявала в САЩ да избегне новата вълна гаври, която поредната й корекция непременно ще предизвика в мрежата.

 Според нейни приятелки изтъняването на носа е едва началото. Анита Мейзер твърдо  е решила  да си направи  съвсем нова по-миловидна и лицеприятна  физиономия, затова след като оправи носа, ще се подложи на корекции и на скулите и на брадичката. Последно ще отиде и на операция за повдигане на клепачите, пише hotarena.net.

Друг е въпросът дали всичко това ще спре подигравките към нея. Всички знаят старите й снимки и кошмарът, който е на тях.

Хората нямаха нищо против Анита и външността й, всеки е такъв, какъвто се е родил, но имаха доста против  непонятното й участие на Мисис Свят, представлявайки гордо България.Тогава нашенците изтръпнаха от ужас, че тя се представя за най-голямата българска красавица. Освен журито, групово я отсвири почти целият народ, които имаше нещастието да я види на снимка и да възкликне „О, Боже! Това не може да бъде българка, камо ли красавица!“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *