Андреа: Ходихме с Кубрат в ин витро клиника, но не заради мен

Андреа синьоФолкпевицата Андреа отхвърли категорично слуховете, че е бременна.

Тя се наложи да обяснява, че папарашката снимка, направена на нея й половинката й Кубрат Пулев в известа ин витро клиника е истинска и не е монтаж, обаче  тя не се е подлагала на процедура за зачеване. Прекалено съм млада за тези неща и би трябвало първо да опитам по естествен път, твърди тя.

А за снимката обяснява: „Бяхме на посещение на наша приятелка, която в момента е там. Ходихме й на свиждане, но явно се изопачават нещата и всички са помислили, че става дума за мен”, твърди певицата.

Тя още веднъж подчерта, че иска любимият й Кубрат да стане баща на нейните деца. „На този етап обаче не съм взела сериозно решение да имаме дете, но естествено, че го искам, само че  по-нататък. Когато една жена гради кариера и има професия като моята, нещата при нея се случват по-бавно”, обяснава Андреа.

На въпроса най-после ще правят ли сватба с Кобрата или ще продължават да си ходят полуженени, Андреа се тросна и заяви: „ Не зная защо това се превърна в някакъв национален проблем, ще се женим ли или не и кога. Кубрат изобщо не се притеснява от брака, както пишат някои. Много неща сме обсъждали двамата, те касаят бъдещето ни, обаче  ще ги споделя напълно, когато  сме готови окончателно!”.

Тя каза  и за отношенията си с Николета, с която бяха скарани и не си говореха години. „Бяха някакви наши си женски разправии. Но няма  сериозна причина да се караме. Чрез трети лица успяхме да се сдобрих. Вече не сме на 20 години, не сме луди млади, но поддържаме добри отношения”, казва  още Андреа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *