Андреа и Кобрата правят бебе на яхта в Свети Влас

Андреа яхтаКубрат Пулев активно се възползва от ключа за чисто нов апартамент, който братя Диневи му връчиха, въпреки падането му на мача с Кличко.

Двамата бизнесмени са толкова запалени по спорта и толкова големи фенове на Кобрата, че отидоха на мача му с частен самолет и купиха най-хубавите места. Сега те са предоставили и яхта на него и любимата му, с която да обикалят морето и да се усамотяват далеч от чужди погледи.

Андреа използва всеки момент да събира тен на палубата, като често се пече чисто гола, защото с Кобрата са сами. Тя разпространи и пикантни снимки, на които от приличие си е сложила две парцалчета, наподобяващи бански, а на една даже се е наметнала, за да се опази от горещите обедни лъчи.

Според хора от съседни яхти, дамата често се затваряли в каютата и се отдавали на ласки. Това, което не можели да свършат през деня, го довършвали вечер в апартамента си, пише сайтът хотарена.

Нощем пък излизали по скъпите барове и певицата се радвала да бъде публика, а не на сцената. От сцената я веселeли нейни колежки.

Двойката отдавна иска бебе, но не намира време да го направи. Може би сега е моментът това да стане, ако се съди по голямото количество ласки, което двамата си отделят всеки ден.

А нищо чудно догодина Андреа и Емануела заедно да бутат колички в Свети Влас, където и двете имат разкошни апартаменти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *