Алисия подари кецове на Ники, той й купи джип

алисия4Ники Михайлов се изръси доста сериозно за коледния подарък на любимата си Алисия.

Вратарят я зарадва с як джип за 120 000 лева, написа в профила си в социалната мрежа  самата тя. Автомобилът е „Ауди Q7 Фейслифт“, а моделът е от преди 2 години.

Още 5 бона е додал  футболистът, за да поръча и специалния цвят на возилото – бонбонено розов като любовта му, признава си хлътналият до уши футболист.

Коледната изненада на Алисия към скъпия  й мъж бе далеч по-скромна. Тя му подари яке и  кецове, които макар и да са на Валентино струват само  3000 лева. Ники пък й отърна на жеста с маркови обувки и маркова козметика.

Ники и Алисия често са на мушката  на светските хроникьори, които ту ги разделят, ту ги събират. На тях обаче не им пука и двамата не крият любовта си, а  Михайлов е приел не само певицата, а и сина й от Валери Божинов – Валери-младши, за когото се грижи като истински баща.

Тримата отново посрещнаха заедно Коледа, като Ники пристигнал няколко дни по-рано от Турция, където играе за местния „Мерсин“. И докато Божинов празнува само с дъщеря си и ще ходи на топъл остров за Нова година, Ники и Алисия ще заведат Валерко в Дубай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *