Ако шефовете на ДАНС и ДАР останат на постовете си, значи на власт са Бойко Борисов и Херо Мустафа

Председателят на ДАНС Димитър Георгиев и директорът на ДАР Атанас Атанасов категорично отказаха да си подадат оставките. 

Какво следва: Ако премиерът Стефан Янев не успее да ги отстрани, това ще означава, че на власт продължава да е Бойко Борисов с помощта на посланика на САЩ Херо Мустафа.

Шефовете на ДАНС и ДАР Димитър Георгиев и Атанас Атанасов

За 3-те управленски мандата на Бойко Борисов България бе превърната в жалка западна колония, а ДАНС и ДАР бяха сведени до ранга на български филиали на „партньорските“ служби АНС, ЦРУ, ДЕА, МИ-6 и пр. Решението на шефовете на ДАНС и ДАР Димитър Георгиев и Атанас Атанасов (на горната снимка) да не подават оставки означава, че те разполагат с подкрепата на западните служби и техните правителства.

Ако служебният кабинет не успее да отстрани тези двама национални предатели и да назначи на местата им лоялни към новата власт ръководители, това ще е знак, че външните фактори не подкрепят Румен Радев и служебния премиер Стефан Янев. Или, най-малкото, не гледат на тях като на траен фактор и дългосрочен партньор в експлоатирането на колонията България.

Въпреки рейдовете на посланик Херо Мустафа в министерските кабинети на служебното ни правителство. Ако посланик Херо Мустафа, която има амбициите да кадрува дори в НАП, беше дала знак, че шефовете на службите трябва да подадат оставки, те щяха да са го направили отдавна.

Оперативният и информационен ресурс на двете ни най-важни разследващи звена ДАНС и ДАР зависи от „партньорските“ западни служби и най-вече от ЦРУ. Дотам са ги овладели и са им занижили функциите, че без подкрепата на американците те на практика не могат да работят.

Така че, ако премиерът Стефан Янев и президентът Румен Радев се откажат от намерението си да отстранят шефовете на ДАНС и ДАР, това ще означава, че американците не ги подкрепят.

Президентът и служебния му премиер ще загубят битката с Бойко Борисов, ако председателят на ДАНС Димитър Георгиев и директорът на ДАР останат на позиициите си и по още една причина – който владее каналите за връзка със западните служби ДАНС и ДАР, той владее и колонията България с ранг на про-западен генерал-губернатор. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

11 коментара

  1. Не искали ва подадат оставки. Радев, няма какво да се целемонищ с тях. В имено на България направо ги уволняваш.

  2. Представям си, ако тези двамата бяха по времето на Сталин – щеше да ги разстреля в рамките на 24 часа!

  3. Това е най-свободната медия в България. Друга медия такива смели анализи не прави. Браво Съотечественици, дано повече хора стигат до тези истини. Аз ви препоръчвам където мога. УСПЕХ в борбата за национално достойнство. Никой по никакъв повод не може да ни обвинява, че настояваме да си го върнем, то е първото качество на всеки народ и на всеки човек.

  4. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ТАЗИ Е НАРОДНАТА ВОЛЯ КОЯТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИ СЛЕДВАЩИЯ ВИ МАНДАТ

  5. …ДАНСи ДАР са гръбнака на външната ни политика,затова е безумие да се разтурят…Ако стане това разумните политици знаят,че България ще има проблеми…

    • Глупости,веднага ще ги разпусна подобни служби и ще ги закрия нацяло,те са служили на мутрата Боко, ще въведа добре обучени в национална сигурност стари кучета,неприсъствали в тези служби през Бойковото управление,а също и нови млади хора – също обучени или обучаващи се,служещи на България!
      Иначе какъв е смисъла да сменяме правителство,като Бойковите капии си остават там?

    • Пълни глупости си написал antipiroman-e, самите хора от службите казват, че в тези служби са сложени напълно невежи хора,синчета и деца на връзкари и хора от върхушката,служещи на частни и чужди интереси, нямащи понятие от национална сигурност на страната, тотална шуробаджанащина,както и хора на мутрата!
      Трябва да се закрие ДАНС!

  6. Нов бардак със стари труженички – не става!
    Кой е работодателят на тези убавци и от чии данъци им са заплатите?
    От ФАЩ ли?

  7. Ако Радев не ги уволни ,Герб като се върнат ще го свалят от стола, и да се сърди на губернатора на губернията.

    • Не само герберите ще свалят Радев,ако Радев не се вземе в ръце и уволни кадрите им, но те заплашваха Радев дори с убийство в нета.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *