Аз не искам да се омъжа за Дани Петканов! А вие? Подписка във Фейсбук разгроми Лудия репортер!

За нещастие, България е пълна с мъже като Даниел Петканов!

До този извод достигнаха снощи стресираните зрителки на Нова телевизия, когато  шеф Петров заби последния си кинжал в сърцето на уж най-добрия си приятел. „Искам да ми простиш, понеже не одобрявах сватбата ти тук, във Вип Брадър, но не ти го казах. Тези неща имат нужда от премисляне. Не се правят спонтанно.  Трябваше да поискате съгласието на родителите си. Аз, като родител, не харесах това, което се случи, но премълчах. Затова моля за извинение!“, каза Петров.

„Прощавам ти, приятелю“, скочи веднага Петканов и го запрегръща и разцелува. „Зная, че сбъркахме, но като излезем, ще отидем при родителите си, заради тях може и да повторим сватбата. Прав си, че прибързахме, но ще оправим нещата“.

Всички брадъри зяпнаха при тази раболепност и безгръбначност на репортера. Вместо да заяви аз обичам, не ме интересува мнението ти, няма да ти простя, защото в момента нараняваш жена ми, репортерът едва не облиза обувките на шефа, който ехидно се усмихна и отбеляза поредната си победа. Тъжни сълзи започнаха да се стичат по лицето на за кой ли път предадената Александра. Още в първите дни от брака им Даниел не я защити и запълзя като плужек в краката на душманина й, а какво ли ще стане, като излезят от предаването.

Пак ли ще се хили угоднически на всички, които не одобряват съпругата му и пак ли ще я накара да избяга и да търси утеха в прегръдките на някой истински мъж?

Аз съм си я взел за съпруга и всяка вечер ще прекарваме заедно. Е, почти всяка вечер, уточни той и окончателно разплака любимата си.

„Аз пък не ти прощавам, шефе, защото това можеше да го кажеш на сватбата, а не сега“, каза твърдо Александра. Твърде късно е, лицемерен си  и се опитваш да всяваш раздор между нас. Простено да ти е, млада си, отговори ехидно Петров.

„Ще идвам при теб, приятели сме“, продължи да маже Петканов. „Никога няма да стъпя в кръчмата му“, категорична беше Алекс. И заплака още по-силно. Дани хукна да я прегръща и да я утешава, но като покорно куче кимаше към новия си приятел.

Такъв брак не може да съществува, бяха единодушни коментаторите. Тя е силната, той е слабият. Тя е горда, той безгръбначен. Отново ще я нарани. По-добре е тази пародия да бъде прекратена навреме. Черпи сили от нея, а когато тя се отскубне, става злобен. Непораснало момченце. „Жалко за момичето“, категорична беше Миглена Ангелова, а Патрашкова се съгласи.

Единият от двамата обича истински и това е Александра.

Петканов обича само себе си.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *