Адът се отвори! Заплашвал ли е Борисов мъж, че Децата му ще Ядат от Месата му?!

Чували ли сте за Иди Амин Дада? Диктаторът на Уганда, който изяждал свои опоненти, като преди това кътал месата им в хладилник? Било през 70-те. Сега чуйте как този сюжет от преизподнята се проектира в европейската държава България в 21-ви век. Български бизнесмен поискал среща със служебния вътрешен министър Бойко Рашков и му разказал, че вече бившият премиер Бойко Борисов го заплашил: Имаш семейство. Искаш ли децата и жена ти да ядат от твоето месо!?

Зловещото разкритие бе направено в предаването на Сашо Диков по Евроком от самия Рашков. Той щял да даде този сигнал на главния прокурор Иван Гешев. Диков веднага попита: Как ще се докаже такова зловещо нещо?

„Следите остават“, – отвърна Рашков.

Хора, разтъркайте си очите. Деца ще ядат месо от баща си, защото той нещо ядосал г-н премиера!… В роман на Томас Харис за Ханибал Лектър ли живеем? Всеки ден ни показват как Борисов се кръсти в църкви и манастири, целува икони и ръцете на свещеници и върти хитро очички към Началника горе. Позира с внуците и дъщеря си. Тях той обича, но други деца клейми да ядат месата на баща си…

Какъв човек би измислил подобен сюжет, за да натопи когото й да било, още повече публична личност като Борисов? Може да го направи само луд или такъв, който го е преживял и казва истината.

Гешев би трябвало моментално да започне разследване. Обаче същият го видяхме по скандала „Мата Хари“ и по още една дузина скандали, свързани с премиера. Не си мръдна пръста. Той нищо не разследва без да притича преди това при Шефа за консултация. „Шефа“ – така Гешев нарича Борисов в едни изтекли към медиите СРС-записи. В един от тези записи пък го пита как „да замажат случая“.

Всички българи и целия свят трябва да узнаят истината.

Борисов, разбира се, ще отрече. Ще нарече случая „реваншизъм“, „народен съд“, „заговор“ и пр. Но ако наистина „следите остават“? Рашков явно е сигурен в това. Инак не би го казал.

Защото сме чували от устата Борисова закани за „размазване“ и „изгаряне“ на политически опоненти и бизнесмени в записи на различни негови разговори. За някои от тях чужди лаборатории вече се произнесоха, че са автентични.

Медиите на ГЕРБ (90 % от медиите) мълчат, а партийните лакеи на Борисов повтарят като навити пружини: Няма доказателства! Това са клевети!

Наистина ли вярват, че всички разкрития за техния Бос през последните години са лъжа? Всички? Не забелязват ли смущаващи прилики в стилистиката му?

Рашков запали фитила на страшна бомба и пое огромен риск. Затова трябва да научим истината по категоричен начин с доказателства. Ние я знаем, но за да влезе Борисов в затвора трябват доказателства. Този морално деградирал мафиот с власт. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Веднъж Бойко Борисов по адрес на Радев каза „Крадеца вика дръжте крадеца“ – всички го чухме по ТВ. С това Тиквата признава че и самият той е крадец. Да наречеш друг човек че е крадец е страшна обида. Радев, защо не реагиреш на тази обида? Това е достатъчно да го привлечеш към отговорност. Доказателства: – целият български народ го чу. Ето сега пак: за пържолите от месото на бащата. До кога ще го търпим тази мутра. Действай, Рашков, ние сме с теб!

  2. РАШКОВ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЧЕ ИВАНЧЕВА Е НЕВИННА

  3. Колко разговори излязоха наяве, още от времето на Мишо бирата,един след друг си отидоха и Мишо и жена му и митническия началник, тихо и незабелязано. Цяла България разбра толкова разговори на Борисов, че и за ПКП, нашите изроди твърдят , че не се подслушвало, щото са унищожили доказателствата. Простотията на Борисод бие нормите за медицински случай, а неговото подхранено стадо се държи като момина сълза.Разврата е пълен, а посолството ни държи като питомни зайци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *