Яна и Петко отново купонясват, оставиха бебето на бабите

0

Яна и Петко купонЯна и Петко отново се върнаха към нощния живот и обичайните си партита и коктейли, разкриват очевидци. Бизнесменът и младата му съпруга почти всяка вечер са засичани в някоя от дискотеките на Петко, където купонясват до ранни зори. 

Въпреки слуховете, че  таньорката е изпаднала в следродилна депресия след раждането на първото й дете, явно че или депресията е минала като с магическа пръчка, или изобщо не е съществувала. По широката усмивка на Яна си личи, че изобщо няма признаци от умора и безразличие. За бившата  на Орлин Павлов майчинството със сигурност не е толкова трудна работа, а за следродилна мъка пък  не може и да се говори.

Само преди месец яна дари Петко  с втори син Доменик. За да не се напряга и уморява красивата му съпруга, бизнесменът е командировал всички баби в дома си и отделно е наел детегледачка, за да не се изморят пък бабите.

В това време младото семейство обикаля столичните клубове и организира купон след купон.  Доменик бил плачливо дете, но бабите и бавачките се грижели да не безпокои през деня уморените си от нощен живот родители.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *