Явор Бахаров още с влизането си във „ВИП Брадър“: Да му е*а Къщата да му е*а и басейна да му е*а! Виж Тук:

0

Явор псува„Да му е*а Къщата да му е*а и басейна да му е*а!“

С тази нецензурна фраза Явор Бахаров прекрачи прага на ВИП Брадър и веднага се нареди до най-скандалните участници. Той напсува и Къщата, и интериора, и кончетата – въртележки, след което седна и започна да се налива с алкохол.

Още във визитката си обясни, че е лошо момче! Ако го предизвикат, ще хапе, ще си отстоява правата и всъщност влиза само заради хонорара. Парите означават свобода, заяви той и потвърди слуховете, че смята да си потърси роли в чужбина, а хонорара ще използва за първоначален капитал.

Актьорът се похвали, че сърцето му е свободно и е готов да врътне и някоя любов в Къщата, стига да се намери подходящ обект. Обектът веднага му беше поднесен на тепсия, защото продуцентите му спретнаха луда изненада. През вратата влезе следващият участник – моделката Глория Петкова, която преди години му разби сърцето и той реши да се утешава с Луиза Григорова.

Двамата бивши се стреснаха, като се видяха и тутакси заеха противоположни ъгли в хола, правейки се, че не се познават.

Къдриците на Явор клюмнаха, а други участници го довършиха, като обявиха, че са фенове на брат му Захари.

На пръв поглед тази година в Къщата на ВИП Брадър влязоха само известни личности с малки изключения. Само че съдбите им са свързани и имат сериозни конфликти, които тепърва ще излизат на повърхността.

Има и богати и авторитетни мачовци, чиито сърца едва ли ще издържат при вида на младите разголени дами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *