Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ще успее ли УЛИЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ на българските емигранти за СВАЛЯНЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ?! Истината ще ви ШОКИРА:

Няколкостотин души се събраха днес на протест пред Парламента, организиран от български емигранти в Лондон. Мотото на бунта е „Оставка, съд и смяна на системата“. А организаторите заявиха, че уличната им революция е безсрочна и ще продължи докато не получат това, което искат.

Понеже отворихме дума за организаторите, нека разгледаме кои са те: Основна фигура и лидер на протеста е Емил Русанов, издателят на вестник „Будилникъ“ в Лондон, който списва и сайт със същото име. А освен това е и собственик на известна чалга кръчма в британската столица.

„Дясната ръка“ на емигранта Русанов на местна почва в България е бившият служител на ДАНС Росен Миленов. Предполага се, че именно той е човекът, който преди няколко години изнесе и разпространи срс- записите на Бойко Борисов с Ваньо Танов, по- известни като „Ало, Ваньо“.

Какви са конкретните искания и идеи на лидерите на протеста:

– Оставка на правителството
– Парламентът да не се разпуска, а да гласува предложеното от протестиращите правителство
– Протестърите настояват още за отмяна на партийната система и замяната й с гласуване за личности
– Пряк избор на абсолютни всички длъжностни лица в управлението на страната, включително на главния прокурор и на полицейските началници

Анализът на Skandalno.net:

Безспорно е, че искането „парламентът да не се разпуска, а да избере правителството на протестиращите“, е тотална глупост, която показва ниския капацитет на идеолозите на този протест. Интересно как ще принудят депутатите да подкрепят тяхното правителство и кои лица изобщо ще участват в него? А и щом лондонските емигранти настояват за управление чрез референдуми, защо искат да ни натрапят избрано от тях правителство? И това им искане не е ли в тотално противоречие с демокрацията?

Все пак, организаторите заслужават поздравления за смелостта и желанието да се борят за кауза. И то каква кауза: Да сринеш западното колониално статукво, чието лице в България е Бойко Борисов с неговата псевдо-партийка ГЕРБ… Всички роптаят срещу западното колониално робство, но все по- рядко се намират смели българи, които да го изкрещят на глас и на всеослушание…

Протестърите от Лондон обаче не са наясно, че когато търсиш решение на проблем, трябва да си си изяснил каква точно е неговата същина. Защото идеите, които емигрантите предлагат могат да се сравнят с лекар, който лекува симптомите, вместо болестта, която ги причинява.

Набелязаните от тях проблеми всъщност са много малка част от глобалната картина на уродливата действителност. Защото това е картина, чийто мащаб минава далеч отвъд пределите на страната ни. Нарича се неолиберален глобален режим и е оплел в мрежите си две трети от планетата – навсякъде, където САЩ все още имат политическо влияние. Глобълизмът цели да унищожи националните държави и държавите въобще. Затова единственият възможен изход за страната ни е да скъса с този неолиберален модел, като възстанови първо държавността си, а после и държавния си суверенитет. Безспорно правителството на Борисов трябва да подаде оставка, защото е пагубно за България. Защото по западна поръчка деконструира и разгражда държавата. Нещо, което ние от Skandalno.net не сме спирали да повтаряме още от 2009 г., когато Банкянския западен васал взе властта за първи път.

Статуквото на ГЕРБ е пагубно за България, защото е назначено от Брюксел, с благословията на Вашингтон, за да прокарва глобалистките колонизаторски западни политики в новоокупираната територия. А ГЕРБ им е гарант, че България ще е послушна колония, която няма да пречи на плановете на глобалния полицай НАТО срещу Русия. И няма да прави икономически скок… за да богатеят няколкото силни държави в ЕС. ГЕРБ е поел гаранции, че няма да допусне крупни китайски инвестиции, нито пък мащабни руски енергийни проекти, т.е, че България ще кротува под брюкселско- американския ботуш. В конкуренция с Китай, обаче Западната икономика потъва! А колонизаторските политики на САЩ и ЕС у нас доведоха до рязко обедняване на българите и срив на стандарта им на живот. Което пък ще осигури на Брюксел още много евтина работна ръка. Но е и бомба със закъснител… която скоро ще гръмне! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Ще успее ли УЛИЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ на българските емигранти за СВАЛЯНЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ?! Истината ще ви ШОКИРА:

 1. Истината не ме шокира! Бях на този протест! Защо не казахте, че истинския подръжник на западната ориентация е Румен Радев, възпитаник на НАТО, най-голямата терористична организация в света!

 2. Леко Далеко Отговор

  16.09.2018 в 23:04

  Според мен протестът трябваше да е с двойно мото: ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ и ИСКАМ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ. Всяко въстание може да е стихийно, но хората трябва да припознават идеите. Ако искат да сменят един месия с друг месия, трябва да търсят извънземни сили за поддръжка.

 3. Христо Отговор

  17.09.2018 в 10:55

  Никога, ама никога не бих се присъединил към тоя протест или подобни нему, без да знам абсолютно нищо за организаторите му. Щели да сменят правителството с посочени от тях личности??? Хахах, че знаем ли ги що за птички са тия хора? И въобще, така ли се сваля мафията от власт? Несериозна, да не кажа глупава инициатива! От трън, та на глог? Не, не и не!

 4. Пенка Илиева Отговор

  17.09.2018 в 12:55

  И все пак идеята,да се постигне масовост,не е лоша.Ако вашият капацитет са слее с решителността и смелостта на протестиращите,може да се постигнат резултати.Нали постоянно говорим за ЕДИНСТВО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *