Щерката на Любо Нейков в детска градина за 10 бона!

0

Любо НейковЕдинственото и дълго очаквано  отроче на комика Любо Нейков– Анна, отсега дере джоба на баща си.

То не ходи на обикновена детска градина, а е записано в частния френски лицей „Виктор Юго, за който простосмъртните само могат да си мечтаят.

Мнозина даже не знаят, че съществуват такива градини с такива цени.
Там  5-годишното момиченце получавало знанията си за света и живота  на български и френски език, от специални учители. То учело в компанията на  наследниците на родния и чуждестранен  елит и с децата на политици и  дипломати.

Анна  се роди през февруари 2011 г. и е едно от най-добре критите от широката общественост деца. Семейството толкова треперело над нея, че дори и  само малка част от колегите на Любо са я виждали на живо, а само на снимки, които той от време на време й показвал.

Той се хвалел непрекъснато с наследницата си, но не искал да я прави публична личност и да пуска снимки след всяко нейно зъбче или как свири на пиано, какъвто е навикът на повечето звезди. Искал да живее необременена от славата му, както например Азис опази от прожекторите своята Рая.

Малката имала всичко, което си поиска, но Нейков твърди, че не е разглезена и е като всички останали нейни връстници.

Ани, която е най-голямата радост и гордост на Нейков, не е като останалите деца, най-малкото защото за възпитанието й се грижат най-подготвените преподаватели.

От тригодишна тя посещава френската детска градина, а цената там за месец е 9400 лева. Отделно се плащат кръжоците, екскурзиите и специалните уроци. На пет години тя владее отлично френски, а в първи клас ще наблегне и на английския.

В същия лицей учи и дъщерята на Ники Кънчев – Мари-София, която през есента ще бъде в трети клас. А каква е таксата й, не смеем и да си помислим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *