Щерката на Брендо – Под Охрана на Море в България!

1
ЛараДъщерята на Брендо се завърна без много шум и почти тайно в България.
Лара Банева отдавна е извън страната и това не е случайно Преди три години тя бе отвлечена от неизвестни лица и над месец прекара при похитителите си. В това време баща й беше в затвора и не можеше да направи много за издирването й, а майка й Евгения бе извън себе си от тревога.
Най-вероятно момичето е било отвлечено като предупреждение към бащата да си затваря устата и да не пропее в пандиза. По време на инцидента пред очите на хлапето бе убит единият му охранител.
Говори се, че майката платила близо един милион евро на похитителите да й върнат детето, като успяла да се изплъзне от спецполицаите, които следяха и нея и телефонните й обаждания.
Лара бе освободена неочаквано и оставена в близост до столично РПУ. С нея после работиха психолози и полицаи, но тя не можа да опише мястото, на което е била държана в плен, нито хората, защото били с маски. Дори жената, която се грижила за нея , нито веднъж не показала лицето си.
След това тихомълком Лара бе заведена в Лондон и записана в тамошно училище. С нея избяга и майка й Евгения, която напусна светския живот у нас в името на сигурността на детето си.
Тя бди като орлица над дъщеря си и сега двете са под строга охрана на море в Лозенец. Не се притесняват от ново отвличане, защото тузарският комплекс е тяхна собственост, в него почиват само проверени хора, а охраната е на всеки ъгъл.
Освен това явно Брендо е изпълнил обещанието си и не е пропял, защото повече опити за похищение над детето му нямаше.
Това обаче не пречи на близките й да я държат непрекъснато под око и да проверяват даже с кого се сприятелява в социалната мрежа, твърдят хора, близки до охраната на скандалното семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Mrasnni kurwi,dano im otrejat glawite sledwashtija pat… Kolko majki pocherni Brendo?
    Dano gramnat malkoto kurwe sledwashtija pat..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *