Шок! Убитият Борис Немцов имал $ 1 Милиард! Семейството и Глутница Любовници в Бой за Наследството!

2

Борис НемцовУбитият опозиционен руски политик Борис Немцов е бил изключително богат човек.

Неговото наследство в момента  се оценява на над 1 милиард долара, вложени в различни банки и ценни книжа.

Всички знаехме, че е заможен, но никога не сме предполагали, че име толкова много пари, казаха потресени негови съпартийци.  Данните за финансовото състояние на Немцов изнесе адвокат Александър Карабанов,  който се е заел да представлява интересите на Екатерина Ифдоти и нейното дете.  Тя е една от бившите любовници на политика, който я изоставил, когато разбрал, че е бременна. Метресата Ифдоти обаче родила извънбрачния му син и се грижела за детето напук на факта, че е нежелано от баща си.
Според различни авторитетни източници, опозиционерът е бил финансиран от САЩ да поддържа партия, която да свали Путин от власт. Той обаче отклонявал средства и започнал тайно личен печеливш бизнес, а други пари държал в банки на свои частни влогове под предлог, че с тях ще финансира опозицията.

Освен това харчел  нашироко парите си по различни манекенки и красавици, купувал им скъпи подаръци и ги водел в луксозни хотели  или на скъпарски екскурзии. Американските му господари никак не били доволни от развитието на нещата, но все пак  се надявали, че с личния си чар ще поведе масите, или поне ще върне част от получените солидни суми.

В момента се води съдебен  процес за наследството му и недвижимите имоти, които притежава в Русия и чужбина. Главни претенденти за парите са  законната му съпруга Ирина Корольова, която остана с него въпреки забежките му, четирите му законни деца и две полузаконни от любовниците му, които също са родили деца от него – Екатерина Ифтоди и Анна Лесникова.

Борис Немцов бе застрелян преди година  на Москворецки мост, докато отиваше на хотел с украинската си любовница, която специално беше долетяла за интимната им среща. По него беше стреляно от бяла кола, открита по-късно изоставена в съседен квартал. А убийците, вероятно наемници, се укриха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. HA HA.
    Brawo na put,prati na drugija swjat.. bez miliardite..
    Ha ha kef, jalko, che ne go gramnaha po rano chifuta gnusen..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *