Шок! Синът на Ицко Финци ще стане Абитуриент, когато той навърши 102 години! Виж Тук:

На партито за рождения ден на Соломон Паси,  Ицко Финци гордо показа новата си жена Елизавета Боева и всички присъстващи втренчиха поглед в коремчето й.

Досега се носеха слухове, че двамата ще стават родители, но на никого не му се вярваше, че на 83 години актьорът може и се е решил да стане отново баща.

Бременната в шестия месец Лиза, която е преподавателка по „Кино, реклама и шоубизнес” нямаше как да скрие наедрелия си корем и колкото и да отричаха досега, че журналисти, в стремежа си да изкарат сензация, са я „забременили“, се оказа, че не са виновни пишещите братя, а заслугата си е баш на палавия актьор.

Лиза и Ицко са  заедно не само в леглото, но и на работа. Дамата е само на 36 години,  но вече е доктор на науките и преподавател в НБУ, а неин асистент е съпругът й. Боева е завършила журналистика в Санкт Петербург, но не й провървяло в професията и затова после записала НАТФИЗ, специалност режисура. Сега тя има много студенти и перспективна работа и единственото, което й липсва, е дете.

С Ицко се знаели отдавна, но любовта им започнала внезапно преди три години в Париж, където снимали филм. Там в едно от романтичните ресторантчета край Сена, той й направил  предложение, а тя се съгласила.

Лиза е с близо половин век по-малка от съпруга си и с 13 години по-млада от единствения му син Самуел, който също е актьор. Когато Самуел стане на 50, ще се роди малкото му братче, а бебока ще е чичо на отдавна порасналите му деца.

Самият Ицко Финци пък трябва да доживее до 102 години, за да изпрати рожбата си на абитуриентски бал. Да е жив и здрав обичаният актьор! И… любовта наистина е сляпа! Скандално.нет

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *