Шок! Николета и Алисия се сбиха и скубаха заради…огледало

Николета пак цициКратък, но ожесточен и злобен женски бой, в който едната от участничките  се разделила със скъпоценен кичур от своята изкуствена грива, си спретнали съперничките Алисия и Николета Лозанова далеч от очите на публиката малко преди а фолк събитието на годината-наградите „Планета“.

Организаторите на проявата проявили невероятно неблагоразумие да сложат двете вечни съпернички за футболните гащи на Валери Божинов и Ники Михайлов в една и съща гримьорна. На никого не му минало през ума, че може и да падне някоя жертва още преди началото на концерта.

И за двете било шокиращо и обидно  да установят, че ще им се наложи да делят някаква си стаичка от около  5-6 квадратни метра. Отначало двете се стараели и просто не си обръщали внимание, обаче Николета запалила на четвърт, тъй като забелязала, че  вечната й врагиня има  по-голямо огледало в своя ъгъл на гримьорната и по-голямо шкафче за козметиката.

Лозанова веднага я клъвнала , че може да си няма голямо огледало, но поне си има мъж до себе си. Бойната Алисия я изгледала презрително, след това  скочила от стола и хванала Николета за косата. Докато силиконовата изгора на Божинов се опитвала да издере лицето на агресорката и пищяла като оскубана мишка, успяла да отнесе и  два шамара. Гримьорите и охраната веднага скочили  и прекратили спаринга още при първия рунд. Разтърсената от инцидента и най-вече от загубата на тепиха  Николета след това беше напълно неадекватна по време на церемонията и си забрави репликите, но тя си ги забравя и без да са й скубали косата.

Повечето от сеирджиите били за Алисия и тайно злорадствали, че Ни Ло е изгубила изкуствения си кучур, като споделяли, че тя си го е търсела, след като предизвикала съперницата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *