Шок! Мартина на Слави роди второ бебе за две години! Вижте как реагира Дългия: /СНИМКИ/

Второ бебе е родила бившата голяма любов на  Слави Трифонов – Мартина Огнянова.
Тя отново има син, а двете й деца са с много малка разлика – само годинки.
Балерината, която по същото време, преди две години, разби сърцето на Дългия, наваксва със семейния живот и определено не си губи времето, а вече е  увеличила семейството си на четирима.
Близо три години тя живя с шоумена, който я глезеше като принцеса, купуваше й дрехи и коли, водеше я на екскурзии, обсипваше я с накити… Но единственото, което им липсваше, бяха децата.
Според слуховете, двойката обиколила няколко европейски клиники за ин витро процедури, но нещата не се получили. И навярно проблемът е у Слави!
В същото време танцьорката се влюби в треньора си по бокс Николай Колев – Коко, успя да забременее от него и напусна демонстративно разкошния палат на Слави само с дрехите на гърба си.


Коко е много щастлив, разказва негов приятел.  Работи здраво,  много момчета тренират в школата му и не може да се оплаче, че бизнесът му е неуспешен. По цял ден е зает с бокс, а вечер бърза да се прибере, за да помогне за бебетата. Както е тръгнало и до три може да ги докара, защото жена му иска момиченце,  шегува се приятелят на боксовия тренер.


Мартина и Коко  упорито крият личния си живот в тайна. В единственото си интервю боксьорът заяви, че не иска животът му да става медийно достояние, защото не е звезда и снимката му няма място в жълтите вестници.

В същото интервю той обещава да говори охотно с журналисти… но само за спорт!

Откакто се роди първото им дете, вамата с Мартина избягват да се появяват на публични места. Работят здраво, Мартина преподава танци и това, че не са женени, не им пречи да се чувстват щастливи. Имат си доверие, затова не бързат да посетят гражданското.

Само допреди 2 години Слави и Мартина бяха заедно и щастливи!

Слави много трудно преживя раздялата си с Мартина.

Той смяташе, че е намерил любовта на живота си, но тя му се изплъзна, тъй като не можа да понесе трудния му характер и горилите, които уж я охраняваха, а всъщност я следяха. Въпреки крутата охрана, тя все пак му кръшна и даже успя да забременее.

Вече няколко години Мартина е щастлива с Коко, а Слави още е сам.  Той трудно понесе удара с изневярата и въпреки че клюките го свързват с много жени, истината е, че от онзи момент досега той няма връзка и се прибира в скъпия си апартамент сам, където го чака само тишината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *