Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Мара Отварачката била жрица на повикване, а Мегз психопатка! Виповете заораха дъното!

Поредният скандал във ВИП Брадър направо отвинти главите на зрителите и те не повярваха нито на очите си, нито на ушите си.

Но се налага да повярват, тъй като след като Мегз и Мария взаимно се попитаха „Коя си пък ти, че да говориш за мен?“, дизайнерката изтърси за Отварачката:“Всички знаят от какво си печелиш парите. Не е само от песни, нали?!“

„Ти си психопатка, изявена явно“, изсъска  Мария.  “ А ти си компаньонка, изявена явно“, веднага я  затапи  Мегз и всички онемяха.

Скандалът започна от показното дарение на Отварачката от 3000 лева. Тя не само ги извади демонстративно от дамската си чанта, но и пред камерите призова всички със свой бизнес в Къщата да дарят.

Дарението е личен жест и не се развява по телевизията особено в такова предаване, посече я Мегз, която реши, че призовават нея да даде някаква сума за благотворителност. Ти го правиш, за да се харесаш на хората и да се откупиш. Ние го правим по друг начин.

Дизайнерката номинира Мария точно заради трите бона, които развя пред зрителите с фалшива усмивка, а фолкаджийката отново запали моторетката. Ти ли ще ми говориш, нагло и тъпо парче? Ти, която продаваш „висша мода“ от рокли по 79 лева едната?

„А ти само от песни ли печелиш?“ – изстреля Мегз. „Ти си компаньонка и не ми отваряй устата да кажа какво правехте 11 жени на една маса“ – продължи загадъчно тя.

Още от днес си дадена под съд! – изрева Мария. Веднага ще се обадя на адвокатите си да задвижат процедурата.   Каканашева сви рамене и се усмихна иронично. С две думи „Дай ме под съд и тогава ще си отворя устата, както аз си знам и ще кажа какво знам“.

Отварачката пък веднага намекна, че зад бизнеса на Мегз стои спонсор и тя не печели от тоалетите си.

Странното е, че двете са приятелки отпреди влизането в Къщата и демонстрираха отлични отношения. Но явно знаят прекалено една за друга и скандалът ескалира.

За зрителите остана малко необясним фактът, че Мария предната вечер плака, че Гущеров я изгонил от къщи със 100 лева в джоба, взел й колата, и я оставил да мизерства.

Само след осем месеца тя внезапно демонстрира голямо богатство и благополучие и всички се запитаха откъде толкова бързо се замогна.

По същия начин хората пред екрана не могат да си обяснят светкавичното издигане на Мегз, която живее на хотел, храни се по ресторанти, троши скъпи джипове и си купува нови.

Явно всяка от двете крие някаква тайна на успеха, а другата я знае.

А какви са тези тайни, засега знаем само от подхвърлените реплики в скандала.

Ще се окажат ли истина, или само грозни обиди, предстои да видим.

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Шок! Мара Отварачката била жрица на повикване, а Мегз психопатка! Виповете заораха дъното!

  1. Елена Толева Отговор

    22.09.2017 в 17:48

    И двете са тъпи парчета, щом са влезли в това долнопробно предаване. Въобще не ме засяга от къде са им парите. Да се скубят, да се съдят, кои са те, че да ме интересуват?

  2. Янина Отговор

    22.09.2017 в 22:16

    Уникален експериемн е брадърът. Всеки се отърсвя от лустрото и лъсват страшни егоцентрици, циници и егоисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *