Шок! Мадам Мулти се омъжи за младока Джулио Берути

Дарина-ДжулиоДарина Павлова се е омъжила тайно  и на скромна церемония за младия си любовник Джулио Берути.

Церемонията се състояла  в края на август на яхтата на вдовицата, месеци преди тя да стане баба. Тържеството било повече от скромно и на него присъствали само няколко верни приятели на двойката. Те пазили пълно мълчание, но тези дни за случката се изпуснала колежка на щастливия младоженец. Тя даже казала, че Берути получил и 6 милиона евро в банковата си си сметка от богатата си съпруга.

Дарина и Джулио отначало криеха връзката си, но от три години са в центъра на светските клюки в Италия, тъй като буквално са  неразделни. 53-годишната милионерка никога не е  признавала, че 20-години по-младият Джулио е неин партньор в леглото, но снимки ги показват заедно на партита, на почивки и дори на далечни курорти. На миналата Коледа той даже беше официален гост на вилата й, където тя беше поканила по традиция трите си деца.

След като откри красивия треторазряден актьор, Дарина спонсорира щедро кариерата му и го изтика до върха. Той в знак на благодарност не се отделяше от нея и няколко пъти дори я придружи до България, а на сватбата на най-голямата дъщеря на Илия Павлов присъстваше като кавалер на Мадам Мулти.

Децата одобрявали новия си „татко“, тъй като виждали, че той е много мил и внимателен към тях и майка им и не бил с нея само за пари. Двамата демонстрирали истински чувства. Е, не бил милионер, но Дарина се погрижила да го направи, като внесла щедрия си сватбен подарък в банковата му сметка.

Преди това Дарина имаше страстна връзка с бившия премиер на Италия – Берлускони, но той й изневери с непълнолетна.

https://youtu.be/ANQ5O6eBlWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *