Шок! Лени Кравиц размята члена си на концерт /ВИДЕО 18+/

ЛениСъветите на бабите ни да не забравяме да си обуем гащите, преди да тръгнем нанякъде, явно не са шега, а житейска мъдрост и опит.

Тази мъдрост пък е убегнала на рок звездата Лени Кравиц, или баба му не го е съветвала достатъчно често. Пък и може внукът й да е започнал да открива топлата вода сам.

Излизането от къщи или хотела без гащи обаче,  му изигра лоша шега.

По време на концерта на Лени в Швеция пред огромна публика се случил доста неприятен гаф. Докато той вдъхновено изпълнявал известната си песен „Американ уомън” и се мятал по сцената, внезапно рязко приклекнал и панталонът му се разцепил отпред.

Кравиц бил без гащи отдолу и мъжкото му достойнство се показало в целия си горд блясък пред очите на всички. Лени не изгубил самообладание, прикрил прелестите си с китарата и довършил песента. А след това избягал зад кулисите, криейки се зад инструмента си. Музикалния, а не интимния.  Публиката се заливала от смях и възторг, някои фенки даже изпаднали в екстаз, а тези, които го снимали в момента, се сдобили с безценен запис, който моментално пуснаха в социалните мрежи.

Когато пак се появил на сцената, Лени си признал на висок глас, че преживял дребна авария и панталонът му се спраскал  и ни в клин, ни в ръкав свързал факта с това, че днес бил ден на семейството и трябвало да го разберат.
Публиката заглушила думите му с бурни аплодисменти!
Впрочем вижте номера с неиздържливия панталон на живо:

https://youtu.be/fik5mClNU-s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *