Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ШОК и УЖАС! Борисов ГОТВИ нов вълчи КАПАН за България! Вижте какво ПРАВИ вождът на ГЕРБ! Вижте ТУК!

На 13 ноември в Брюксел, 23 държави от Евросъюза, в това число и България, подписаха съглашение за създаване на обща европейска армия. Програмата на това съглашение предвижда разработка на нови оръжейни комплекси и военни доктрини, както и обединяване на реални подразделения от въоръжените сили на държавите под общото командване на ЕС.

Четири държави – Португалия, Дания, Ирландия и Малта, отказаха да се присъединят към така наречената „европейска“ армия. Правителството на Борисов, обаче, послушно подписа „меморандума“.

Веднага в съзнанието на хората възниква резонния въпрос: За какво трябва да се прави още една военна групировка, наречена „европейска“ армия? Нали почти всички страни в ЕС са и членове на НАТО? И техните военни командвания са подчинени на военното командване на НАТО?

Отговорът, който западните медии ни натрапват е, че като създава своя обединена армия, Брюксел се опитва да се освободи от опеката на Вашингтон. Такава теза, обаче, предизвиква основателни съмнения. Първо, защото въпреки всички търкания помежду си, политическият елит в ЕС и САЩ е назначен от Транснационалните корпорации. И естествено, обслужва техните интереси. Тоест, щом господарят е един, то и слугите ще изпълняват едни и същи заповеди.

АНГЕЛА МЕРКЕЛ И ШЕФА НА НАТО ЙЕНС СТОЛТЕНБЕРГ

Второ, не бива да забравяме, че обединеният Запад, в лицето на Брюксел и Вашингтон, веднага игнорира своите различия, особено когато става дума за спечелване на повече власт, влияние и пари. А всички знаем, че истинската цел и „мечта“ на Запада е световното господство. И, в интерес на истината, през 90-те години на миналия век, англосаксите бяха много близо до постигането на тази своя заветна цел. А факта, че тогава не успяха да я постигнат, сега ги докарва до безумен гняв, лудост и параноя.

Третото, което не трябва да изхвърляме извън скоби е, че сега срещу Запада се изправиха могъщи противници като Русия и Китай, чиято сила нито Вашингтон, нито Брюксел поотделно, могат да сразят. Нещо повече. Много е съмнително дали, дори обединените сили на САЩ и ЕС, ще са в състояние някога, да победят двата икономически и военни колоса, които на всичко отгоре все по-тясно се интегрират, защото прекрасно разбират, че САЩ все още е могъщ противник, на когото никак не е лесно да се противопоставяш и да защитаваш своите интереси.

Следователно, за никаква „еманципация“ на Брюксел от Вашингтон не може да става въпрос. Приказките, че новата „европейска“ армия ще бъде някакъв контрапункт на НАТО са нонсенс и пълна глупост. Точно обратното. „Армията“, която ЕС се опитва да създаде, има за цел не да намали влиянието на НАТО в Европа, а да го увеличи.

Ще попитате, ама как така? Ами много е просто. Вашингтон и Брюксел се подготвят за война с Русия. И понеже прехвърлянето на американска военна техника и американски войски в Европа, които да са в достатъчно количество, за да осъществят успешно нападение над Руската федерация,  е технически трудно и изисква много време, а и не може да остане незабелязано, тук на помощ идва, така наречената „европейска“ армия.

Защото докато янките прехвърлят своите войски и оръжия на Стария континент, армията под командването на ЕС може първа, и мълниеносно, да нахлуе на територията на Руската федерация. Това е не само възможно, но и сигурно, като се има предвид, че страни като Полша, Литва, Латвия и Естония, които са най-близки съседи на Русия, и сега призовават да се даде „отпор“ на някаква митична руска „агресия“, която съществува само в техните глави.

Следователно от тяхната територия, внезапно и мълниеносно, в Руската федерация може да нахлуят, добре обучени и подготвени специални части на така наречената „европейска“ армия. И да дадат време на основните сили на НАТО да пристигнат на театъра на бойните действия и да се групират за нов, мощен удар по Русия. Но за да стане това е необходима организирана армия, която да е под общо командване на западни генерали.

Ето защо ЕС и НАТО създават армии. Те не са паралелни. Армията на Евросъюза ще бъде съставена от елитни специални части и командоси, обучени да нахлуват и осигуряват плацдарм за настъпление на основните сили на НАТО.

Ето в такава „армия“, правителството на Борисов натика и България. Армия на Запада, която тръгва на война с Русия.

Затова, когато дойде време за Народен съд, нека Борисов и неговите пудели да не пищят, че са невинни. Защото никой няма да им повярва.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за ШОК и УЖАС! Борисов ГОТВИ нов вълчи КАПАН за България! Вижте какво ПРАВИ вождът на ГЕРБ! Вижте ТУК!

 1. Анонимен Отговор

  22.11.2017 в 19:17

  ОТ ШЕСТ И ПОЛОВИНА МИЛИОНА ТЪЙ ЛИ НЕ СЕ НАМЕРИ ДО СЕГА ЕДИН ДА ГРЪМНЕ ТОЗИ МАФИОТ БОРИСОВ КОЙТО СИ Е ПРИСВОИЛ ДЪРЖАВАТА И ХОДИ СЕ РАЗПИСВА КЪДЕТО СИ ИСКА БЕЗ ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЕ НА НАРОДА ЗАКАКВО СЕ РАЗПИСВА ОТ НАШЕ ИМЕ И БЕЗ НАРОДНОТО СЪГЛАСИЕ

 2. Анонимен Отговор

  22.11.2017 в 19:27

  Сретанееееееееееееееееееееееееее! –Кога?

 3. Емил Ангелов Отговор

  22.11.2017 в 19:42

  Четем, четем, всеки материал тук четем и сме съгласни, нищо, е не пишем!

 4. Ник Отговор

  22.11.2017 в 21:38

  Иво,от мен един жокер! Русия,Китай,Брюксел и Америка имат един и същ господар!Всичко това,което анализираш и поднасяш с убеждение е резултат от внушенията на театъра на геополитическите господари!Не е задължително да ми вярваш,от мен поздрави!

  • Анонимен 1 Отговор

   23.11.2017 в 5:48

   Ник, правителствата на Европа и Америка се командват от един господар, една група от политици и милиардери, докато Русия и Китай се командват от техните правителства. Тази група направи опит да създаде едно световно правителство като привлече и Русия на своя страна, но явно не се получи. Имаше два варианта. Или вечен мир и вечно робство, или 3-та Световна Война. Изглежда че това което е писано в библията ще се случи. А, там се казва, че след появата на антихриста с белега на челото, ще настъпят глад, мизерия, войни и накрая ще пада огън и жупел от небето. Явно става въпрос за 3-та Световна война. Антихристът с белега на челото, Господин Горбачов вече се появи.

 5. Анонимен Отговор

  22.11.2017 в 22:23

  В ТАЗИ ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ДА ОТИДАТ ВСИЧКИ ОТ ДЕРБ С ДЕЦАТА СИ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ ЖИВИ А КАРАКАЧАНСКОТО КУЧЕ ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ НА КУКОВО ЛЯТО ДЕЦАТА НА НАРОДА НЯМА ДА СЕ БИЯТ С БРАТСКА РУСИЯ

 6. Шехерезада Отговор

  23.11.2017 в 13:47

  Това е безумие! Борисов вкарва страната ни в трета национална катастрофа! Никой не може да му попречи, освен народа, който е пас. Дано да греша, но едва ли защото познавам българската парапсихология.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *