Шок! Ирена Милянкова Стана Баба! Виж Тук:

0

Ирена МилянковаСлед като само преди няколко месеца Ирена Милянкова роди петото си дете, преди 2 дни моделката неочаквано за феновете й стана баба.

Ирена се сдоби с първото си бебе едва на 16 годишна възраст. Много години тя беше примерна съпруга на Росен Чолов – Чолата, докато той внезапно не бе арестуван, а тя научи, че благоверният й се занимавал тайно с вербуване на жени, които прави проститутки и насила ги принуждава да продават телата си в България и чужбина.

Близо година Милянкова не посмя да излезе от дома си от срам, а после, докато Чолата все още беше в затвора, тя подаде молба за развод, въпреки заплахите му, че ще я убие, ако го направи.

Наскоро тя срещна новата си любов, от когото вече даже си има бебе – Виктория.

Преди няколко дни обаче, по неволя, Милянкова, която още не е за изхвърляне, стана баба, понеже дъщерята на най-новия й мъж, роди момченце на име Божидар. Макар и едва на 30 години, Милянкова, заедно с новия си съпруг, Никола, много обичат внучето си.

Ирена има пет деца и голям стаж като майка, така че + едно внуче едва ли ще я уплаши. Тя дори може да дава уроци на новата майка по отглеждането и възпитанието на малкия Божидарчо.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *