Шок! Излезе списък с тарифите на Фики и Галин за една нощ интимно

0

ГалинСписък с тарифите на фолкпевците за интимни ласки излезе в интернет.

Този път не става дума за гърлите, а за мачовците. Дали са мачовци или нещо друго е друг въпрос, но се оказва, че най-желаните са Фики Стораро и Галин.

Богати скучаещи дами били готови да платят по два бона, за да прекарат по една нощ с Фики или Галин. Фики ги привличал с мускулите си, а Галин с нежността и красивите черти. Към списъка са прикрепени и личните мобилни телефони на двамата, за да се правят договорките без посредник. 1000 лева пък струвал на нощ Криско – толкова били готови да дадат дамите, но той казал, че не се интересува от офертата и ще печели пари само от пеене и продуцентска дейност.

Някои от певците в списъка се озовавали с готовност на поканите, ако нямали участие за вечерта. Други се пазарели за повече пари, а трети се колебаели дали ще оправдаят очакванията на дамите.

За Фики се предполага, че може би не отказва, но мнозина се чудят защо в списъка фигурира Галин. Според слухове той е на другия бряг и едва ли би могъл да се представи добре в дамско легло. А може пък да го търсят мъже, предполагат из форумите.

Общият извод обаче е, че известността продава. Жени, мъже, няма значение. Феновете са готови да платят много пари само и само да легнат с кумирите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *