Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Змия падна от небето край Балчик, изкара акъла на плажуващи

Бялата лагунаИстинска змия паднла буквално от небето в комплекс „Бялата лагуна“ и изкарала акъла на плажуващия Мехмед от Родопите, който почивал там със сина си. Влечугото тупнало на сантиметри от хавлията на детето, а нашенецът се разпсувал като каруцар.

То бива бива, като плуваме, морето е пълно със змии, ами сега и от небето започнаха да падат, беснеел той. Група норвежци, които се били опънали на шезлонгите до него, се спуснали да уловят змията, която се стрелнала към крака на детето.

Настанала олелия. Част от чужденците помагали, а други снимали с мобилните си телефони и твърдяли, че случилото се е наистина неприятно.

„Бялата лагуна“ е затворен тип комплекс между  Балчик и Каварна, и е едно от най-красивите кътчета по Северното Черноморие. Морето на това място обаче  е малко заблатено, а водата  задръстена с водорасли, риби и… водни змии. Заради белите се казва  Бялата лагуна, но старото му име е Змийския бряг.

Мехмед вдигнал луд скандал и казал, че ще съди комплекса и то за много пари. Дори не се успокоил, когато станало ясно, че змията е изусната от птица, която я уловила преди малко да си я хапне, но я изтървала върху плажуващите.  Родопчанинът не искал и да чеу, че ще го компенсират, като му дадат безплатен апртамент за още една седмица.

Все пак се намерили хора, които да го успокоят. Те му прошепнали, че собственик е негов съименник – Мехмед Дикме, бивш министър на земеделието. Нима искаш да разкарваш адаша си по съдилища, питали го кротко в шефкката стая. Мъжът се сетил навреме, че няма нищо да спечели в съда и приел да остане гост на комплекса още седмица без пари. Но всеки ден се оглеждал бдително да не се стовари още нещо от небето върху детето му.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *