Шок! ЕНП се готви за война с Русия?

1

ЕНПНа последното заседание на Европейската народна партия (ЕНП), която е най-голямата фракция в Европарламента, участниците са казали, че „най-добрата политика за сдържане по отношение на Русия се явява готовността за война”

От трибуната по време на заседанието Роланд Фройденщайн, ръководител на изследователския център на ЕНП заявил:  „Ние сме длъжни ясно да дадем да се разбере, че сме готови да воюваме, за да покажем на Русия къде й е мястото. Депутатът обвинил Москва, че не се съобразява и поставя под съмнение европейските ценности и дори не приема човешките права, като тези на гейовете и травеститете например и не разрешава гей-парадите, както и много други европейски решения.

Депутатите Туне Келам и Кристиан Ден Преда  пък обявили Русия като „противник на Евросъюза”, готов да противоречи на взети от ЕС решения,  а също така обвинили руския президент Путин в извършване на „агресия” във външната политика на страната, „цели на която били  страните от Балтика и Украйна.

Депутатите от ЕНП отново обсъдили възможността за  по-нататъшно разполагане на системи за ПРО и ПВО в страните от Източна Европа, включително и в България.

Ние си имаме наши православни ценности и не сме готови да приемем всяка заповед на ЕС и всяко решение, което застрашава народа ни, казали руски дипломати. Те обаче са категорични, че Русия няма апетити съм Балтийските държави и  не подготвя никакви военни действия, освен отбранителни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Руските СМИ още средата на 2016г. писаха за поръчана нова стратегия във външно пол. отношения. Заявката беше да НЕ се акцентира на сдържаност на всяка цена и избягване на конфликти НЕпредизвикани от РФ.Но някой са неграмОтни и нито четат нито мислат а посли олеле.При този нов подход Б-я ще губи заради политици платени от САЩ и Германия а когато дойде времето да падат глави /а то е неизбежно/ ще има плач и скърцане със зъби. Но глупоста винаги се заплаща.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *