Шок! Емилия излезе на сцената без гащи

1

Емилия безСкромната и уж кротка Емилия лъсна съвсем без бельо на едно от последните си участия в столицата.

Доста нетипично за образа й на добра и послушна съпруга и  всеотдайна майка, тя се появи в прозрачна рокля, която нарочно или не, нямаше шарка  точно на най-милото й  и то лъсна в пълния си блясък.

Това не е първият случай, в който съпругата на Коко Динев уж неволно показва прелести. По концерти тя често размята полугол бюст, или дупе, но никога не е показвала какво точно има под полата си.

Самата певица много пъти  е заявявала, че обича да ходи без бельо, защото така тялото й дишало,  както и да се припича на нудистки плажове. Обаче  заради популярността си рядко си позволявала да го прави публично.

Дали е грешка на дизайнера на роклята, дали Емилия не  се е видяла в огледалото, като я е обличала, дари е станало нарочно или неволно, никой не знае. Всички обаче виждат, че катеричката й е добре поддържана, има си интимна прическа, но напоследък се е разминала с оформянето и епилацията.

В гилдията пък шушукат, че го е направила нарочно да вдигне рейтинга си и да събера повече хора на участията си, тъй като феновете й оредели. А сега ще идват на тълпи, за да я видят гола.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *