Шок! Вижте как изглежда жената с най-големите гърди в света!

гърди огромниГерманка е притежателка на  най-големите силиконови импланти на света! Тя измести всички цицорести американки  и смята да влезе в книгата на Гинес за най-сочната гръдна обиколка.

Девойката имала среден по големина бюст, когато се вманиачила по операциите. Постепенно тя напълнила пазвата си с толкова много силикон, че нито един сутиен в света не й става и си ги шие по поръчка. Същото е и с тениските и блузките.

Макар и мечтите на почти всички мъже да са за пълна пазва и принципа „Колкото повече, толкова по-добре“, при този случай  мненията са доста противоположни. А в социалната мрежа започна луд спор,  след като немския модел Марая Хилс гордо си пусна цяла фотосесия, с  която се хвали  с невероятно и стряскащо  големите си импланти.

Бишайн, както е артистичният псевдоним на  Марая, в момента притежава най-големите силиконови гърди на света. Те  тежат 18 килограма и  нито една друга  жена в света няма  по-големи.

Жените са в потрес след публикацията на фотосите. Част от мъжете също аплодират смелостта на моделката и я намират за много секси. Но повечето представители на мъжката аудитория също са потресени и смятат, че размерът на  нейните гърди е  доста стряскащ. Има и такива, които направо са ужасени от тях и твърдят, че изглежда грозно и нелепо и не биха пожелали такава жена в леглото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *