Шок! България ликува за сваления руски самолет!

19

саолет хеликоптериПада им се на рашките! Сега ще видят откъде изгрява слънцето!

Ура! Падна ви самолетчето нали? И още ще падат! Турската авиация е безмилостна и точна!

Пилотите се наакаха в гащите!

Нали уж печелеха войната, какво стана?

На дядя Путя му се изпути пу*ника!

Къде са тръгнали да летят с тия раздрънкани бараки! Хак им е. Турците да им свалят всичките!

Къде го пише всичко това ли? Дръжте се да не паднете! В български сайтове като коментари под новината за сваления руски самолет. В тях блика неподправена радост за трагичното събитие и патетично злорадство, заради кошмарния случай край турската граница.

И не го пишат турци. Пишат го чистокръвни продажни българи, които са на заплата при соросоидите! Българи, които са готови да продадат страната си, майките си, бащите си и себе си дори за доларите на американците и чичко Сорос.

Погледнато отстрани, излиза, че цяла България е обхваната от безумна радост, че е свален руски самолет, който се бори с Ислямска държава и се опитва да спре бежанския поток.

Грозно, продажници! Грозно! Целият апарат за пропаганда е впрегнат в момента и пише в несвяст. За един пробит долар.

А обикновеният българин няма време да пише, защото е на работа, или си търси работа.

Само че тези, които се радват в момента, не се ли сещат, че войната чука на вратата и никой няма да пита кой е соросоид и кой не?

Междувременно Си Ен Ен разпространи видео с хеликоптери, които издирват втория пилот, за да го тикнат в турски зандан, което обаче 6 минути по-късно бе свалено от сайта на американската медия.

Друго видео показва джихадисти, които вече са намерили трупа на един от двамата руски пилоти на СУ 24. Видеото показва ужасяващи картини на гавра с трупа на клетия пилот!

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

19 КОМЕНТАРИ

 1. Соросоидите сега ликуват, но май не се сещат, че утре може да им се наложи да сложат чалмите и фереджетата, защото Ердоган е върл ислямисти не прави разлика между соросоиди и други. Ако Русия бъде принудена да се оттегли от войната с терористите в Сирия, първата жертва на това ще бъдем ние, българите. Турците и сега не скриват, че смятат България за турска територия, а тогава просто ще ни глътнат. Без значение кой е соросоид и кой не. Тези, които лаят срещу Русия са национални предатели и ги чака народен съд. Така че нека помислят!!

  • защо ли не съм изненадана от кретенията на народа? Ами защото същия този народ избра Плевналиев влечугото за президент. Такова безчестие и невежество ми се струваше невъзможно!!! Уви за огромно съжаление сбърках.

 2. Глупости! Що пишете такива неща? Кой се радва? Не България ликува! Еденици може би! Да ни питат първо, а не да ни числят към ликуващите!

 3. Не са глупости. Вижте форумите. Пълно е рязани бургии и платени майкопродавци, които заливат коментарите под новините и така се създава впечатление, че цяла България се радва. Ако някой сега направи анализ на изписаното в интернет, ще се получи резултат – 80 процента радостни и щастливи. Платените пишат, нормалните хора си мълчат.

 4. А да не мислят американоидите, че техните нови господари ще ги защитят!

 5. Кой ви дава правото да пишете от името на българският народ?! В България има всякакви рязани, соросоиди, ислямисти…това не ви правото да обобщавате. 90% от българският народ е с Русия, останалите чифути от махалата, да, сигурно ликуват…Но медиите носят отговорност.

 6. Тъпо куцо малоумно русофобско животно……….Не те знам кой си но знам че бих те убил без милост ..Гадник тъп!!!

 7. СПОКОЙНО, СЕСТРИ И БРАТЯ БЪЛГАРИ! ТОВА НЕ Е РАДОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НА РАЗМНОЖАВАНИТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ГОДИНИ НАРЕД У НАС – МАНГАЛИ, САМООПРЕДЕЛЯЩИ СЕ КАТО ТУРЦИ, САМИТЕ ТУРСКИ АРОГАНТНИ РОДОВЕ, НАТРЕСЛИ СЕ НА СВЕЩЕНАТА НИ ЗЕМЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО ОЩЕ И ТРЪБЯЩИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНА РОДИНА – АМИ КАТО ВИ Е РОДИНА, ЗАЩО Я ОСИРАТЕ С ВАШАТА ТУРСКА РЕЛИГИЯ,ЦИГАНСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ, ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПРИВИЛЕГИИ НА НАС, БЪЛГАРИТЕ В СОБСТВЕНАТА НИ РОДИНА???!!! ТА, ЕДИНСТВЕНО МАНГАЛИТЕ И ЕНИЧАРИТЕ ПОД ЧАЛМАТА НА ТИКВАТА БОРИСОВ СА СПОСОБНИ НА РАДОСТ ОТ СМЪРТТА НА РУСКИ ПИЛОТ?! НАЛИ ВИ Е ПОЗНАТО ВЕЧЕ ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ИСЛЯМА НА КАКВА КРЪВОЖАДНОСТ И ЛИПСА НА ЧОВЕЧНОСТ СА СПОСОБНИ – БЪЛГАРСКАТА ПАМЕТ Е ЖИВА ЗА 500 – ТЕ ГОДИНИ ГЕНОЦИД ОТ ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ НАД НАС БЪЛГАРИТЕ И ЕТО ДНЕС – ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ ИМ СЕ ВИЖДАТ МАЛКО, ЧЕ И ГНУСНИ АРАБИ ЩЕ НИ ДОКАРАТ – ДА НИ ПОМЮСЮЛМАНЧВАТ!!! НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ!!!

 8. Внимавайте, активираха стотици профила на турци с български имена ! С цел злепоставяне и пред Русия ! Не вярвайте на такива статии ! Изобщо тия турчелая се пишат с български имена, когато им изнася, тая сган ако имах власт….бих я турила на мястгото и, а не да и давам да се кичи с наши лични карти и да ходи из Европа злепоставяйки ни ! Лицемери йезуити !

 9. Троловете са на хранилка при маймуната Обонго. Срамни са пари, с които продаваш родината си!

 10. Навсякъде продължават да тролят. Няма ли закон срещу злонамереното писане в интернет?

 11. Не са турци с български имена. Чисти продажни българи са и това е най-ужасното

 12. Казвам го съвсем съзнателно и без да ми плаща никой.
  Да го духат руснаците!
  Вие ще ми кажете за кой да съм и за кой не…

 13. Тези, които не говорят каквото мислят, а за каквото им плащат, са едни жалки същества с ратайска психика, които живеят жалък малък презрян живот и петнят името човек

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *