Шок! Бременната Ирина Тенчева прави гола фотосесия!

0

ivan-irina

Ирина Тенчева захвърли задръжките и се съблече за снимки бременна.

Съпругата на Иван Христов, която помоли журналистите да не я безпокоят и да се наслади на очакваното си майчинство сама, внезапно последва примера на звездите на Холивуд и гордо позира без дрехи, в очакване на бъдещото си бебе.

Ексводещата доста дръзко се съблече в своя нова фотосесия, на която демонстрира наедрелите си форми. Тя пусна една от „безценните“  снимките в мрежата, като  се очаква съвсем скоро да продаде останалата част  в някое родно папарашко  издание.

 Снимките на Ирина целят да покажат, че и бременните притежават своеобразна красота и тя е на зараждащия се живот, но същевременно  са поредния пример за манията на имащите си за звезди да увековечават формите си с очакваното бебе на фотоси без дрехи.

Преди нея се разсъблякоха Ева Тепавичарова, Златка Димитрова и  Диляна Попова, която буквално срази феновете си с дръзката си сесия.

Ирина обаче нито е звезда, нито представлява особен интерес за широката аудитория. Тя буквално се навря в камерите, за да се изфука с третата си бременност, а съпругът й Иван Христов, за когото се омъжи тайно в Испания, явно няма нищо против жена му да цъфне гола и бременна по кориците на списанията.

Очакването дете ще е трето за Ирина и второ за Иван.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VOjq3EBWhd0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *