Шок! Анита Мейзер била любовница на повикване на Митьо Пищова!

0

Митьо анитаАнита Мейзер била откритие не на кого да е, а на безславно лежащия в болницата Митьо Пищова. И била негова държанка цели две години.

 Точно  той е спонсорирал кариерата й първо на чалга певица и после на еротичен модел у нас, разкриват свидетели на бурната им връзка.

 Аферата между тях  започнала през 2008 година, а  двамата се запознават на един многото организирани от Митьо тогава псевдо конкурси за миски и красота. Запознал ги Кирил Вълчев-Скалата, който се движел в компанията на могъщата силиконка и я предлагал на всякакви заможни господа.

Митьо Пищова буквално лапнал веднага при вида на атрактивната дама и не след дълго двамата започнали да излизат заедно навсякъде, а за всички в обкръжението на Анита било ясно, че тя вече  е на хранилка в харема на шишкото от Велико Търново. Близки до бохема  разказват, че докато Анита го е използвала съвсем комерсиално за финансови инжекции, Митьо истински бил хлътнал по нея и даже й предложил брак.

Двамата оставили безброй свидетелства за бурната си връзка и десетки еротични снимки и видеоклипчета, които двамата си правили по време на буйните си сношения. Митьо изобщо не крие, че любимият му момент от любовната заигравка с Мейзер е,  когато я потапя в бълбукащо джакузи с мляко, след това я намазвал с мед цялата и я облизвал сластно.

 Връзката им продължила близо две  години, била прекратена  по решение на Анита, на която й писнало  да бъде момиче на повикване на Пищова. По-голямата причина обаче били стапящите му се  финанси. Това  я накарало да се преориентира и набързо сменила спонсора си.

Сега варненската пародия на красавица изобщо не се обаждала на Митьо, макар да знаела за тежкото му здравословно състояние. Тя предпочитала като много други спонсорирани от него да остане в сянка и да пази в тайна тази част от живота си, в която е била държанка на един от най-големите отявлени простаци в сферата на друбния шоубизнес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *