Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шокиращ Обрат в Разследването на Убийството на Тодор от Враца! Нов Свидетел Разтърси Криминалистите!

Тодор убийствоСлед като прокуратурата във Враца си изми ръцете, а съдът без малко не пусна на свобода Поничките, след като се появиха поне сто версии от какво почина  18-годишния Тодор, журналистите взеха нещата в свои ръце.

Полицията мълчеше, прокуратурата променяше мнението си всеки ден, а данните от аутопсията все още не са излезли. Родителите погребаха детето си шест дни след убийството и така и не разбраха какво се е случило с него.

От всички посоки вървяха признания и показания на „очевидци“, че младежът сам паднал и починал, а  братята Иван и Десислав Дамянови не са го докоснали с пръст. Появи се и версията на планинския спасител, който оказвал първа помощ. Тя до такава степен повлия на общественото мнение, че убеди всички как братята не само не са били Тодор, ами се опитвали и да го спасят. Просто докато си говорели почти „приятелски“, той се свлякъл.

Тодор2Журналисти обаче издириха работника  от Общински паркинги и гаражи Цветелин Милов, който, е бил един от първите свидетели на случилото се, когато не е имало камери, когато никой не е записвал и нещата са били съвсем различни.

Свидетелят обясни, че братята се размотавали по улицата, Тодор им свирнал с клаксона да се махнат, а те му строшили стъклото. Младежът излязъл с характерния за Враца бокс, който всеки си носел в джоба и нанесъл няколко удара на Поничките.  

„Удари ги някъде четири-пет пъти двамата заедно, обаче после те много  повече го биха,  удряха го в главата, забиваха му силни шамари,  ритаха го, после го хванаха и започнаха да блъскат главата му в задното стъкло на колата. Единият брат досчупи с ритник страничното огледало и отново ритна момчето“, категоричен е  очевидецът Цветелин Милов, издирен от журналистите на  bTV.

Тогава Тодор не падна, но се облегна на оградата и силно пребледня. Когато се появиха свидетелите, тримата вече не се биеха, а само спореха. Чак в този момент момчето се свлече на земята. А тогава се появи и спасителят, който се опита да му даде първа помощ. Той не беше свидетел на разправията и боя  в началото, категоричен е  Цветелин.

Сега с показанията на служителя, който пръв е бил там,  основното твърдение на братята и адвокатите им, че  те не са докосвали момчето,  а само са се отбранявали, става съшито с бели конци.

Доста хора продължават да се питат от какво е починал младежът. Твърде много показания и все противоречиви. Твърде много свидетели, появили се по различно време, даващи противоречиви версии за случилото се.

Почти всички накрая бяха уверени, че младежът е получил инфаркт. Появи се и версия, че джипито издало десет направления на момчето за кардиолог, но не личния лекар не получил обратна информация и становище на специалистите. Ако това е така, джипито е направо храбрец! Защото дори за един неизползван или невърнат със становище талон, могат да го глобят от НЗОК,  камо ли за десет…

Ние от Skandalno.net също продължаваме да питаме: От какво почина Тодор? Защо се наложиха две аутопсии? Защо няма категоричен резултат от нито една от тях?

Защо пристигнаха медици и прокурори от София?

Кой стои зад братята и кой има за цел да замаже станалото и те да не бъдат вкарани в затвора?

Говори се, че Поничките били пласьори на наркотици и познавали Главния за района. Това вече обяснява включването на толкова много хора в защитата им и избирателните спомени на свидетелите.

Но и тази версия ще потъне някъде в забрава.

И накрая ще излезе както в много други случаи напоследък – труп има, виновни няма!!!

Жалко за момчето! А виновни има, но никой не смее да ги посочи с пръст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Шокиращ Обрат в Разследването на Убийството на Тодор от Враца! Нов Свидетел Разтърси Криминалистите!

  1. Били Отговор

    05.02.2016 в 13:06

    Това са АСТИЧНИ НЕЩАСТНИ случаи. Докато не премахнем ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК за всички нещастия, частичните нещастни случаи ще станат толкова много, че ОСНОВНИЯТ виновник ще стане невидим под тоновете нещастия. А ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК е КОПИТАЛИЗМЪТ, т.е. ЦЯЛАТА НЕЗАКОННА ИКОНОМИЧЕСКА и ПОЛИТИЧЕСКА система. Последната е измислена да УЗАКОНЯВА първата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *