Шокиращо! Уитни Хюстън и дъщеря й Боби Кристина са убити!

БобиЕдна от най-известните певици в света  Уитни Хюстън и дъщеря й Боби Кристина Браун не са починали от естествена смърт, а са убити!

Това заяви сензационно пред медиите лелята на Боби Кристина, която е  сестра на бившия съпруг на певицата –  Леола.  Тя не се примири нито със смъртта на майката, нито на дъщерята и през цялото време твърдеше, че срещу тях е имало мръсен заговор, който властите не са могли да открият или още по-лошо – прикрили са го. Лелята настояваше за двойна аутопсия, а след това последна се съгласи да изключат системите на Боби Кристина. До последно се надяваше да стане чудо.

А след това се зарече, че ще разкрие тайната за смъртта на певицата и дъщеря й.

Леола заяви, че е написала книга, в която е разкрила кошмарна истина за снаха си и племенницата си и ще измие и изчисти доброто им име и спомена за тях. Книгата ще бъде публикувана до месеци, а от страниците й ще лъснат добре прикривани до момента тайни.

Лелята е категорична, че е представила в книгата си твърди  доказателства, че 48-годишната Уитни и 22-годишната Боби Кристина не са починали от свръхдоза, а  са убити от наркодилъри. Тя разкрила плана им. Действията на убийците били последователни, целенасочени, добре обмислени и почти не са оставили следи.

Според Леола, наркотиците са основната причина за трагедията, но после други хора са скрили престъплението, оставяйки телата във ваната и така маскирали смъртта като удавяне.  Наркопласьорите искали да покрият следите си заради продажбите на нов вид дрога, която давали само на звездите, но била много опасна и водела до мозъчна смърт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3JWTaaS7LdU?list=PL1A9NS8TwLsfOZ0pvgEBQWYnztoAOQtVi

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *