Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шестима БГ. ЛЕКАРИ казаха Истината за Епидемията: Лъжат ви, Корона-Вирусът е пълна измама!

6-има български лекари казаха Истината: Промиват ви мозъците, корона-вирусът е прецизно измислена и умишлено нагнетена от властта паника…

Защо страхът винаги надделява над разума, та дори с огромни доказателства, разумът е отхвърлен и казващите Истината са приемани с подозрение?

Защото човек си казва: „Абе, я за всеки случай да се страхувам, отколкото да съм мъртъв…“.

Така герои стават всички, които всяват страх, а тълпата не се замисля, че това има и своята обратна страна, която също носи рискове. Т.е. също има причини за страх. Само че печели ПЪРВИЯТ страх.

В момента вероятността да бъдете убит в гражданска война, която може да изригне след карантината, е хиляди пъти по-голяма от тази да ви убие Ковид-19, който по последни данни не е по смъртоносен или заразен от обикновения сезонен грип. Наистина е така. Икономиката беше „на ръба“ и преди това, сега тази криза ще я довърши. Когато това се случи, ще избухнат локални войни, милиони хора ще бъдат избити от куршуми и ножове, а не от вируси.

Това диктува гласът на разума. Докато Гласът на страха и паниката най-първосигнално ни крещи: „Може и да е смъртоносен тоя вирус, аз трябва да слушам какво казва властта, и да й се подчинявам за да оцелея“. Ние от Скандално бихме добавили: …и със сляпото си овче подчинение да допринеса за доразоряването на своята държава и нейното население.

Страхът е средството, с което човекът е управляван от 10 хиляди години – още от зората на цивилизациите. Очевидно за тия 10 хиляди години изобщо не сме се променили. Явно сме си останали едни глупави раболепни добичета, които нямат способността да мислят. Поддаваме се на страха и паниката дори когато собствените ни първосигнални страхове ни водят към сигурна гибел.

Публикуваме мненията на 6-тима изтъкнати български медици, които ясно казаха, че корона-вирусът НЕ е опасен. Казаха го с „половин уста“, защото конюнктурата ги притисна брутално да говорят обратното, за да не пречат на пропагандата на властта в желанието й да промива мозъци и така да контролира населението. Но го казаха. Ето ги:

 

Д-р Атанас Мангъров, началник на детското отделение в Инфекциозна болница, пред бТВ – 08.03.2020:

„Сега правим същото, каквото се прави навсякъде по света – опитваме се чрез всевъзможни мерки да ограничим разпространението на заболяването. По начало клиничните симптоми на коронавируса са неразличими от тези на един грип. Това не е опасна инфекция. Не всички, които се разболеят, ще прекарат заболяването тежко. Няма нужда да влизат в болница, защото така няма да останат места за онези, които наистина са в тежко състояние“, обясни Мангъров.

източник: https://frognews.bg/novini/atanas-mangarov-koronavirusat-nas-poveche-2-dni.html

Проф.Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести, пред БНТ – 28.02.2020:
Заглавие: Проф. Кантарджиев за коронавируса: Нещата не са толкова страшни. Лятото няма да го има
“Личнo мoятa пoзиция и нa вcички мoи кoлeги – e дa пoуcпoкoим oбщecтвoтo. Никoй нe cлушa кaквo гoвoрим, a вceки прecъздaвa кaквo гoвoрим и cтaвa хaoc. Вeрoятнo кoрoнaвируcът e зaбoлявaнe, кoeтo и прeди гoдини гo e имaлo, нo нaукaтa нe гo e знaeлa, зaщoтo ceзoнът му cъвпaдa c грипa. Cмъртнocттa прeз зимнитe мeceци e пo-гoлямa зaрaди грипa. Пoлoжeниeтo нe e тoлкoвa трaгичнo и oпacнo“.
Източник: https://fakti.bg/bulgaria/451035-prof-kantardjiev-za-koronavirusa-neshtata-ne-sa-tolkova-strashni-latoto-nama-da-go-ima
Проф. Милан Миланов, „Пирогов“ – 11.03.2020
„Истината е, че аз очаквам взрив в София, защото това е най-големият град с най-много население. Но в крайна сметка коронавирусът е един най-обикновен грип. Смъртността не е по-висока, а лечението му е същото както при обикновения грип и може да се лекува в домашни условия. Така че аз съм категорично против паниката“, каза той и допълни, че правителствените заседания през два дни са това, което всяка паника в обществото.
Източник: https://dariknews.bg/novini/bylgariia/prof.-milanov-koronavirusyt-e-obiknoven-grip-mozhe-da-se-lekuva-v-domashni-usloviia-2216083
Доц. Спас Спасков, бивш директор на „Пирогов“ пред бТВ – 28.02.2020:
Провежда се социален експеримент с коронавируса!
Бившият директор на „Пирогов“ доц. Спас Спасков е на мнение, че в целия свят се подклажда паника за нещо, което не би трябвало да паникьосва хората. „Става въпрос за различна форма на грип. Може би се провежда социален експеримент и може би ако го разгледаме като една тренировка за подобни ситуации – това е много добре“, обясни той. Експертът смята, че здравната система е готова за действие, тъй като многократно е посрещала случаи с грипни епидемии. По думите му няма опасност за населението що се отнася до коронавируса.
Източник: https://blitz.bg/obshtestvo/dots-spas-spaskov-provezhda-se-sotsialen-eksperiment-s-koronavirusa_news729625.html
Д-р Борислав Генчев, Горна Оряховица – 10.03.2020
Няма особена разлика между коронавируса и обичайния тазгодишен грип като усложнения и смъртност. В момента отделенията са пълни с заболели от втората вълна на стандартния грип. Има и смъртни случаи, свързани с него. Но никой не ги брои, както се прави с жертвите на коронавируса.
Всяка година има 2-4% смъртни случаи при всяка грипна вълна без това да причинява блокиране на цялото общество, напомня горнооряховският лекар.
Източник: https://regnews.net/news/15838343791906/d-r-borislav-genchev-koronavirusat-ne-spada-kam-osobeno-opasnite-infektsii-i-panikata-e-bezpochvena
Д-р Веселин Йолов от МВР-Болница, София:
БЕЗ ПАНИКА: По-вероятно е да спечелите от тотото, отколкото да хванете коронавирус
До момента не е регистриран нито един смъртен случай при деца на възраст от 0 до 9 години. Едва 0,2 на сто от хората възраст от 10 до 39 години биха могли да починат, ако бъдат заразени с вируса от Китай. Във възрастовия диапазон 40-49 години вероятната смъртност е 0,4%, а при 50-59-годишните – 1,3%. Най-висок е рискът от фатален изход при хората над 80-годишна възраст.
„Това означава, че ако сте на възраст под 50 години и не живеете в Китай, е по-вероятно да спечелите лотарията (за което имате шанс 1:45 000 000)”, твърди д-р Йолов.
Проучванията сочат още, че по-застрашени от COVID-19 са мъжете, отколкото жените (2,8% към 1,7% риск от летален край).
Около 80% от починалите от коронавируса до момента са на възраст над 60, а 75 на сто от тях страдат от придружаващи заболявания – предимно сърдечно-съдови и диабет.
Източник: https://nova.bg/news/view/2020/03/10/280787/

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Шестима БГ. ЛЕКАРИ казаха Истината за Епидемията: Лъжат ви, Корона-Вирусът е пълна измама!

 1. Sam Отговор

  06.04.2020 в 22:40

  Целта на господарите на света, така наречените „билдерберги“ е да се намали населението на земята. От 7 милиарда на 500 милиона. Ако този вирус не може да постигне тази цел, то паниката която всяват ще може.

 2. Анонимен Отговор

  07.04.2020 в 23:45

  МЕФИСТОФЕЛ. С. ЛАМПАЗИТЕ. НЯМА. ЛИ. КОЙ. ДА. ГО. ГРЪМНЕ

 3. Ти да видиш Отговор

  10.04.2020 в 19:11

  Тази измислица, явно е в главата на автора на статията…Тази измислица, като почнеш от Китай, Англия, Италия,САЩ,Русия, да не изброявам всички държави, шефства из половината свят…На починалите и заразените явно, ще им стане по леко…

 4. Балкан Отговор

  12.04.2020 в 23:24

  Дори и не си помислям, че е възможно цели шест медици да лъжат и заблуждават! Най-малко биха реагирали веднага ако някой ги е употребил… такова опровержение не съм чул и видял! Така, че би следвало това да е истинското положение… една огромна манипулация и заблуда за целия свят, а не само у нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *