Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЧУДО! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:

ЧУДО! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:
Кръвта вода не става! Българския народ доказа, че е братски с руския! Благодарение на народа ни ЕС сваля санкциите срещу Москва! Виж подробностите по-долу:

rusia_bulgaria1

 

Част от санкциите на ЕС срещу Русия ще бъдат свалени и то скоро.

Причина за това станаха седем страни – членки на Евросъюза, начело с България, чиито правителства изпитват все по-силен и яростен натиск от недоволните си граждани заради антируските санкции.

Новината призна с неохота агенция Ройтерс. Оттам обясниха, че цели народи и дори правителства са твърдо против изкуственото насаждане на омраза и забрани срещу Русия. Фалираха цели фирми заради невъзможността да търгуват на руския пазар. Замразиха се хиляди общи проекти. Поръчана от Москва продукция остана да гние по складовете в ЕС. Много хора останаха без работа.

И всичко това заради желанието на САЩ да се меси във всички световни проблеми и американските слуги Меркел и Оланд, които танцуват под свирката на ЦРУ и Сорос.

Ройтерс отбелязва още, че най-силните антиевропийски и проруски настроения се забелязват в България. „Над 90 процента от българите се чувстват по-близки с Русия, отколкото с ЕС, а санкциите са се отразили пагубно върху животновъдството,  селското стопанство и хранителната промишленост в тази балканска държава“, съобщава световната информационна агенция.

Силно негативно влияние имат санкциите даже и върху туризма на България, който е силен този сезон! Но очакваният брой руски туристи така и не дойдоха.

„Най-вероятно не всички санкции ще бъдат едновременно премахнати, но вече е взето решение за снемането им в някои от секторите на икономиката“, заяви европейски дипломат.

Именно тази е причината и председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер да посети Русия по време на Петербургския международен икономически форум миналия месец. Там той е договорил някои условия и едновременно това признал, че ЕС губи милиарди от наложените санкции.

Седемте държави, които се чувстват най-ощетени от това безумно икономическо и политическо насилие над политиката и икономиката им са България, Италия, Гърция,  Кипър Унгария, Словения и Словакия. Там има и най-силен натиск от обикновените граждани върху политиците! Като вече се формират силни настроения за излизане от ЕС.

А ЕС не е готов да изгуби още седем държави заради това, че изпълнява безумни американски заповеди и прилага икономическо насилие.

Американците са глупаци ако мислят, че всички народи на планетата ще загърбят миналото си, ще се откажат от историята си, за да играят по американската свирка, от която излизат само зомбиращи мелодии.

Няма начин да накараш приятели и братя да започнат да се държат като врагове без причина.

Невъзможно е да изкарваш Русия агресор пред света, защото си е върнала Крим със законен референдум, а самият ти да сееш „революции“, тероризъм и смърт и… с цялата си наглост да се удряш в гърдите, че си хуманист.

Немислимо е да насаждаш изкуствена омраза и изкуствени икономически кризи по планетата и да очакваш народите раболепно да ти козируват.

Можеш да купиш много политици, но не можеш да купиш народа…

…Историята му, миналото му, бъдещето му.

Време е да го разберете, „братя“ американци.

Искаме си истинските братя, не вас! Skandalno.net

 

 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за ЧУДО! СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ!, съобщи агенция „Ройтерс“! ВИЖ ТУК:

  1. Лудко Отговор

    31.07.2016 в 9:03

    Краварите пак я окъсаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *