Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудовищните Манипулации на „Mtel“! Вижте историята за човека, който получи фатален SMS в Отвъдното! Виж Тук:

МТЕЛНаглостта на мобилните оператори наистина няма спирка. Особено тази на МТел, от която са пропищели доста хора.

Историята, която ще ви разкажем е шокираща. Представяме ви разтърсващата изповед на наша читателка:

„Баща ми се разболя от рак. Купих му телефон с предплатена карта, за да имам постоянна връзка с него. Добавих му номера си за бързо набиране, ако му прилошее докато съм на работа, пише ни Юлия Тодорова от Сливен.  Всеки месец му зареждах картата с по 8 лева, за да поддържам връзката помежду ни. За целия период той веднъж не ме потърси кризисно, но бях спокойна, че имам поне този начин да го наблюдавам дистанцонно през деня. В един момент обаче здравето на татко рязко се влоши. И скоро след това той почина!

Тогава дадох телефона с картата на сестра ми, за да можем да говорим поне с нея безплатно. Оказа се обаче, че пак плащаме, и то как! Мтел ни товарел с крупни суми по доста префинено-подъл и отвратителен начин“.

Разказ на сестрата на Мтел-жертвата:

„Аз съм от Бургас, трудно е да се виждаме със сестра ми, затова всяка вечер си говорим по телефона. И двете преживяхме трудно загубата на баща ни. Кака овдовя преди известно време и сега си има само мен. Затова се успокояваме взаимно с разговори, за които тя плаща за един абонат от списък приятели, а аз плащам за картата. И понеже нямам време всеки месец да ходя до офиса на М-Тел, платих направо 20 лева за три месеца.  При първата вноска в офиса на бул. „Тракия“ в Бургас ми обясниха, че получавам и 100 безплатни минути за разговори. После обаче стана ясно, че нямам никакви безплатни минути, че услугата била отказана /не зная от кого/ през май месец и вече половин година аз си говоря и плащам по 0,34 лв. на минута. Това стана през октомври и ми е чудно как служителят ми е предложил тази услуга, щом е отказана от някого.

баба телефонПреглътнах всичко! Помислих го за недоразумение! Но внезапно от М-Тел започнаха да ме бомбандират с СМС- и да се включа в една или друга игра. Подозирайки капан в тези игри /явно основателно/, не отговорих на нито едно съобщение и не се включих в нито една игра.

Но за мое учудване, заредените в картата ми пари започнаха да се стапят всеки ден с по 30 стотинки, за което надлежно бях уведомявана чрез SMS. Пак си помислех, че е еднократна или двукратна грешка, пак се надявах, че някой се е объркал… докато в един момент не останах с 28 стотинки. С 18 от тях набрах номера за връзка с оператор *88 и попитах каква е причината и къде отиват парите ми. С невероятно любезен тон женски глас ме осветли, че щом не съм натиснала опция „Отказ“ да играя на игри, това автоматично  означавало, че съм съгласна да получавам съобщенията. А всяко едно от тях струвало по 30 стотинки!

Забележете! Хем ти пращат абсолютно непоискана покана да играеш, хем си я плащаш! И това всеки ден! Докато източат всички пари от картата ти. А като свършат, любезно ти предлагат кредит!

Е, това е върхът на наглостта! Да ти пращат СМС-и всеки ден и да си ги плащаш, без даже и да знаеш.

Отново отидох в офиса на бул. „Тракия“, където висок, нелюбезен младеж ми се сопна, че не съм си четяла съобщенията докрай и не съм ги „Отказвала“, защото си имало опция. Попитах го така ли процедират с пенсионерите, с по-неграмотните, с болните, със забързаните, притеснени и обременени хора, с хората, които не могат да четат дребен шрифт и то на латиница… и с бабите на село, които трепетно чакат внуците им да се обадят? А той обвини самата мен в неграмотност /За сведение съм магистър-филолог/! А за бабите на село заяви да си вземели стационарни телефони и да си чакат внуците на тях! И всичко това ми бе казано с висок и неуважителен тон, сякаш съм някоя клошарка, попаднала случайно в Светая Светих на фирмата им!

Обидена съм от наглото държание на служителя и съм потресена от чудовищната обирджийска политика на МТел!

Мтел- кеш игра!

Мтел- кеш игра!

Имам телефон и към Виваком. Там също съм получавала СМС-и за игри и също не съм отговаряла! Но никога не са ми ги таксували! Като разберат, че не желаеш да играеш, спират с СМС-ите. Освен това там разговорът с оператор също не се таксува, а в МТел е 18 стотинки!

Знайно е, че всеки има право на избор и аз категорично ще се махна от фирмата. Просто исках да имам свободна линия със сестра ми и затова плащах за втори телефон.

Питам се обаче: Законно ли е изнудването на абонатите с SMS-и и що за наглост е това да ти губят времето всеки ден със съобщения, да ти източват мълчаливо и подло парите… и накрая да ти се изхилят в лицето и да те обвинят, че си неграмотен“ -пише втората сестра.

И ние от Skandalno.net питаме същото:

Докога МТел и останалите мобилни оператори ще изнудват българите?

И по-скоро докога ние, българите ще търпим обирджийските номера на разни монополисти и олигарси?! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Чудовищните Манипулации на „Mtel“! Вижте историята за човека, който получи фатален SMS в Отвъдното! Виж Тук:

 1. Добри Отговор

  26.11.2016 в 21:07

  Мошеници! Няма ли КЗП?

 2. Иван Савов Отговор

  27.11.2016 в 18:26

  Нека да кажат на какво основание при зареждане с 6 лв., взимат 2,50 лв. такса. Пладнешки крадци……

 3. Петър янчев Отговор

  28.11.2016 в 1:11

  За съжаление с Грашнов си отиде и почтеността в Мобилтел.Абонат съм от20 год.с5-6 номера. Когато майка ми и баба ми починаха оказа се че да закриля номерата им трябва да платя 35-40 такси.Разбира се изчаках ги изтече времето и ги прекратих.Измамници в САЩ договора им е с най скъпият оператор.Лятото като се върна ще ги сменя.Аман от тези ИЗМАМНИЦИ.САЩ.КЕЙМБРИДЖ

 4. Нико Отговор

  28.11.2016 в 9:12

  Няма ли кой да им спретне едно хубаво дело и да ги одруса? Самият аз съм виждал как хора със сълзи на очи ги молят да спрат телефона на починал близък и те нагло отговарят, ще си плаща до края на договора. Това е гавра с паметта на собствените им абонати. С доверчивите калинки, които са им плащали години наред!

 5. Киров Отговор

  28.11.2016 в 9:18

  От Мтел и Топлофикация не можеш да се отървеш дори и да умреш!

 6. Николай Ганев Отговор

  28.02.2018 в 18:40

  То да беше само М-тел с мед да ги намажеш, всички са си плюли в устата!!! Виваком са същите!!! Всеки ден получавам СМС с разни предложения за игри и тям подобни. Накрая ще ги видя какво ще ми начислят и ще се махна от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *