Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цяла армия ВИП-ове Минали през Тайния Шмъркалник на Коцето!

Константин дискотекаЦяла армия родни звезди  се оказаха редовни клиенти на тайната стаичка „за отдих“ в „Плаза“, станала известна  като „ВИП шмъркалника“ на богоизбраните богаташи и сноби.

Появиха се свидетели от бившия персонал, които твърдят, че през стаичката са минавали  Преслава, Анелия, Азис, Борис Дали, Илиян, двете Златки, но не заедно, а в различно време, брадърите Пламен Богданов, Джино, Пацо и  Тачо, както и много други, които не са известни в тази светлина на тв. зрителите.

Някои от  тях ползвали шмъркалника по предназначение, а други влизали по двойки и заключвали вратата. Какво са правили вътре и дали просто не са се затваряли, за да бистрят международното положение или най-новите тенденции в модата, никой не може да докаже.

Скандалът с тайните вакханалии и директни уединения в чалготеката на Константин е на път да се развихри с  още куп пикантни подробности след противоречивите  разкритията за и от различни  ВИП клиенти. Някои се покриха веднага и изчакват бурята да отмине, а други хукнаха по телевизиите да защитават Коцето и да твърдят, че не бил такъв човек и го познавали като честен и непристъпващ законите. Хм…

Първа реагира Черната Златка, която типично в неин стил се хвърли да защитава певеца, но вместо да му изпише вежди, му избоде очите. Тя не можа да каже какво се е продавало вътре на клиентите, но излезе с крилатото откритие, че дрога се продава в почти всички чалготеки. Това затвърди убеждението на зрителите, че щом навсякъде, значи и при Коцето. Но Златка не защити приятеля си, че не продава, а съзря атака срещу него и че бил нарочен да му се отнеме бизнеса, понеже заведението било оборотно.

Е, да, оборотно е. Щом и Златка е в списъка отпреди години и щом е осъмвала там, как да не е оборотно. И елитно.

Вторият удар по репутацията на Константин беше пак от „приятелски огън“. Нанесе го Пламен Богданов, който също се засили да защитава Константин. Но понеже не е много силен в аргументите, заяви, че журналисти също ходели там, надрусвали се в стаичката, а после понеже нямало какво да пишат, натопили човечеца!!!

Никой от защитниците не помогна на Константин, а просто го дозакопаха.

С подобни приятели той явно няма нужда от врагове.

Останалите от списъка мълчат, само Преслава направи нелеп опит да се защити, като подметна, че веднъж по време на участие в чалготеката й станало лошо и я вкарали в стаичката да се съвземе. Но още повече й прилошало и се прибрала вкъщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Цяла армия ВИП-ове Минали през Тайния Шмъркалник на Коцето!

  1. Karamazow Отговор

    18.04.2016 в 0:10

    Аз имам записи как едни от най вип персоните шмъркат, както и доказателства, че Константин пряко учавства в канал за доставка на наркотици в заведението, и мисля да дам доказателствата на прокуратурата, да видя тогава, дали това пак ще бъде поръчка срещу тоя боклук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *