Цуни вдигна самолета заради дупето на Мария. Тя ли ще е следващата в чалга списъка му?

1

Цветелин Маринов, който се представя просто като Цуни, си е набелязал Мара Отварачката за следваща любов.

Той преследва прясно разведената певица навсякъде из Къщата, сяда до нея, гледа я с влажен поглед, а когато тя цопне в басейна, тутакси скача подире й. Без изобщо да се притеснява, той показа на Антон Стефанов и на всички зрители, как е вдигнал самолета и едва го удържа в гащите при вида на Марчето, която се измъква по бял изрязан бански от басейна.

Виж колко те желая, посочи мълчаливо щръкналата си мъжественост той, а тя се изкикоти като девствена ученичка. Не можа ли да го потопиш в басейна, за да не се излагаш, попита го Стефанов, а милионерският син само се ухили.

Цуни не се притесни да обясни, че е широко отворен за любов и си избира дамите в чалготеките. Сядам във вип сепаре и златотърсачките започват да ми святкат с мобилни телефони, че са на разположение. И си избирам, която ми хареса, похвали се той. Оказа се обаче, че му харесвали само фолкпевици и то по-оборотните. Бил близо година с Елена Паришева, ама му я откраднал футболиста Евелин, излизал с Преслава, ама се стигнало само до обеди и вечери и химията не сработила, свалял даже Енджи Касабие, но тя го отрязала като кисела краставичка.

Много пари имах, ама откакто от НАП минаха на проверки във фирмата, вече нямам толкова много, въздъхна той. Което означава, че баща му яко е крил данъци, но са го спипали и се е наложило да си плати. А Цуни останал на сухо, защото не е бизнесменът, за който се представя, а поредното милионерско синче, което харчи по жени всичко, което тати му отпусне.

Кравите и балите със сено не са му силната страна, както стана ясно в предаването. Той даже влезе със заявката, че е готов да се влюби в риалитито, но засега е толкова безличен, че дори камерите не го забелязват, камо ли момите.

Емануеала успя да развенчае мита за връзката му с Преслава и че певицата го поканила на почивка в Дубай. Бяхме цяла компания, аз също бях там и съм свидетел как той се самопокани. Често се върти около колежките и сам си пуска слухове, че ходи с тях. Уж те се лепят за парите му, а всъщност очаква те да плащат сметките.

Още един кумир се срути в очите на златотърсачките. Те го смятат за милионер, а той всъщност търси богати дами да го издържат. А какъв вип е, е отделен въпрос…

Сега на мушката е Мария, но тя пък търси милиардер. Така че интересите им силно се разминават. Но хитрушата ще го остави да я ухажва в Брадъра, защото колкото повече мъже се прехласват пред нея, толкова повече вдига цената си, смятат нейни колежки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *