Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цирковата легенда Балкански едва не се преби на батут

БалканскиОпит за показно как се скача на батут направи основателят на цирк „Балкански” – Александър Балкански, който е жури  в предаването „И аз го мога”.

Той искаше да покаже  на бизнесмена Петко Димитров, който скачаше тромаво напред назад  как се прави салто на батут.  Балкански не издържа смешните поклащания на Димитров, който просто се люлееше на съоръжението и се оправда с болки в краката, мускулна треска и скъсан менискус .

Балкански смело се качи на батута, за да покаже на участниците „как се прави” това. Той, обаче, на два пъти не успя да направи пълен оборот и буквално заби лице в батута, като едва не разби носа си.

Въпреки пълното фиаско, публиката не се разсмя, а  избухна в аплодисменти, като разбра че цирковата легенда е всъщност на 74 години и се е осмелил са прави салто пред всички.

Балкански пък обясни провала си с факта, че в последния момент батутът бил сменен  и не бил същия, на който тренирали заедно с Петко. На съвета  на водещия Гъмов, че трябва незабавно да уволни виновника за размяната, Балкански притеснено отговори: „ Не мога, Това е синът ми”.

Той обаче обеща в някое от следващите предавания да демонстрира истински скокове и други свои умения.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *