Цветанов: Българите искат нова Евро-Атлантическа Партия! И аз ще им я дам!

11

Цветан Цветанов е на път да създаде своя политическа партия! От две седмици насам бившата дясна ръка на Борисов, същий Левски, се е емнал да обикаля страната, с цел създаването на мрежа от местни структури (комитети) на бъдещия си политически проект. Това заяви самият той тази сутри в тв. интервю. И единственото, което отрече, беше датата на регистрацията на партията му – 19 април.

След като бе позорно изгонен от ГЕРБ заради „АпартаментГейт“, Цветанов създаде неправителствена организация на американска издръжка под името „Евроатлантически център за сигурност“, чиято цел била „да пази България от руската заплаха и от фалшивите новини“. След дълго спотайване в сенките, бившият втори в ГЕРБ явно най-сетне е набрал смелост да се изправи челно срещу Борисов. Съдейки от медийните му изяви в последно време, Цецо все  по-трудно прикрива яда си от това, че неблагодарникът Борисов го изхвърли от властта – него, най-заслужилият функционер на ГЕРБ, който му създаде партията… и никога няма да му го прости. А тъй като година след като бе изхвърлен от партията, Цецо продължава да няма никакви шансове да се завърне на бял кон в ГЕРБ, Цветанов вече точи балтията да удари бившия си шеф и най- близък приятел там, където най- много ще го заболи. А именно – на арената на политиката. Където се надява да откъсне „жива мръвка“ от все по-оредяващият „евроатлантически“ електорат на ГЕРБ.

„Хората вече искат нов политически проект, който да се грижи по- добре за интересите им“, заяви Цветанов в свое тв. интервю днес. Изказването му определено е заявка за партия и целенасочен удар срещу бившите му съпартийци.

За създаването на новата си политическа формация, Цецо шестте апартамента със сигурност ще разчита на отломки от ГЕРБ, перманентно изхвърляни от партията и властта преди и след него. Като евентуален втори след Цецо във формацията ще видим бившият кмет на Пловдив – Иван Тотев, лично натирен от Борисов в един кюп с приятеля си Цецо. Сред кадрите на новия проект очаквайте и познати соросоидни физиономии като Антоанета Цонева, псевдо-професорката Ивелина Келбечева и пр. грантаджии, които сега Цецо е приютил в НПО-то си. Бившите гербаджии и соросоиди ще търсят реванш срещу Борисов, след като и едните, и другите последователно бяха изхвърлени от държавната хранилка по причина, че са лоби на демократическата партия в САЩ. Която обаче изгуби изборите в Америка и те увиснаха. Докато Борисов обърна палачинката, подмаза се на Тръмп и си гарантира още един мандат кражби и гешефти. Затова сега Цветанов не пести сили в подготовката на политическия си проект. Явно ежегодните молитвени закуски зад океана не са били напразни и милиардерите от демократичното лоби в САЩ са му отпуснали някой и друг долар.

Цветан Цветанов продължава да парадира из медиите с контактите си с т.нар. американски ястреби – т.е., демократическото лоби в Америка около Хилъри Клинтън. Правеше го още докато беше най- силната фигура в ГЕРБ. Продължи да го прави и в разрез с новите напъни на шефа си Борисов да се хареса на новия президент Тръмп, който е републиканец. Сега, извън ГЕРБ, Цветанов продължава да разчита на тези си контакти и очевидно точно оттам е получил финансирането и локационната помощ за създаването на новия си политически проект, който е задължен да се опълчи на прорепубликанския вече ГЕРБ.

Защо обаче партията на Цветанов е обречена още в зародиш? Тръмп върви към втори президентски мандат, което ще доведе до още по- осезаемо отслабване на влиянието на демократите навсякъде по света. Така че те едва ли ще са толкова щедри и завбъдеще в захранването на лобистките си партии извън САЩ. Отделен е въпросът, че демократите са заложили на куц кон като Цветанов, който в България не се радва на поддръжници извън родата си. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

11 КОМЕНТАРИ

  1. Дори да не бъде финансиран достатъчно от кликата на войнолюбката Хилари, Цв.Цв. е шпец по купуване и фалшифициране на избори.Той в тази област е генералисимус и няма конкуренция, никой не може да му се опре. За това на този крадлив изрод му трябват 1-2 избори за да се намърда до 3-то место в парламента. Като се има предвид, че ГЕРБ се изтощи и все повече компрометира, Цецко има големия шанс да подмени залязващата вече бащина партия с нови и стари алчни крадци и кариеристи. Слави, БСП, ГЕРБ и ДПС ще берат големи ядове от това жадно за мъст и реванш човече.

  2. НАЙ ДОБРЕ Е НАКОЙ ДА ГИ ГРЪМНЕ И ДВАМАТА БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЦОКО И БОКО

    • Кат си толкова ербап, искай от кагебето пушкало и джепане и … действай! Само с лозунги до никаде няма да стигнеш.

  3. Много любопитен момент е кой и как ще използва съдебната система в този случай. Зависи много и от това кой с какви компромати държи другия, така че поне за момента възможността да се договорят не е никак малка.Дълго време ще бъдем свидетели на едно мъртво вълнение докато единят от двамата се почувства достатъчно силен да атакува открито другия.

  4. Тоя хептен си няма идея за настроенията на хората, отвратителен е точно, колкото и Тиквата. Ще гласува ли някой за тоя идиот?

  5. Вече всичко, що пърха все още под небето на България, олицетворява ГЕРБ и всичките му производни, патерици и гъголизачи, с предатели и гробокопачи на род и Родина. Така, че Цецку идея си няма, че напъните му са обречени на провал още в зародиш. Бяхме позабравили многоъгълната му физиономия и ето, че пак изпълзя, отврат! Ще се прибере, споко.

  6. Не мога да повярвам! Най-сетне, трябва да се появи сериозна група от инициативни, нахакани и добре финансирани млади сънародници, които да приземяват (в преносния смисъл) мераците на такива ВАЖНИ политици!Стииииига вече!

  7. ТЕБЕ МАЛОУМЕН ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРОУБИЕЦ НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА 98% БЪЛГАРСКИ НАРОД ТЕ МРАЗИ

  8. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *