Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Христо Мутафчиев се хвали, че синът му спи в час

ХристоАктьорът Христо Мутафчиев бил привикан от учителката на сина си, за да му прочете конско за  поведението на отрочето му в час.

Това сподели без грам притеснение или смущение актьорът в сутрешния блок на  bTV. Веселата и любопитната, според него,  случка станала в час по история. Учителката преподавала  децата с урока, заливайки ги с много факти и сухи дати от историята ни и, по думите на Мутафчиев, на тях им станало скучно. Тогава неговият хубавец, който седял на първия чин, станал, отишъл  на последния, завил се с якето и дълбоко заспал.

Учителката се оплакала от поведението му  на актьора, а той й отговорил наперено. „Ами нормално, вие не сте успели да му  привлечете вниманието”. Мутафчиев разказа поучителната случка, тъй като беше поканен като специалист по всичко да коментира дебатите за модернизирането на образованието.

Държанието му пред камерата обаче никак не се хареса на зрителите, които бурно го освиркаха в социалните мрежи. Кой е Мутафчиев, та да разбира от образование, специалист по всичко ли е, питат едни. Как учителката да привлече вниманието на неговото отроче, като преподава гола, или играе кан-кан срещу него? Как така целият клас е слушал урока, само неговият син станал демонстративно и отишъл да спи? Има ли той идея в колко часа вечер заспива детето му и по каква причина спи в часовете?

Христо, и ти ни приспиваш с твоите роли в театъра, ама ние не се хвалим по телевизията, а просто си тръгваме по средата на представлението, забиват му ножа любители на сценичното изкуство. Не се хвали, че синът ти заспал, а му дай урок като истински баща, ако останеш някоя вечер достатъчно трезвен, допълват други.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *