Хамлет с ножа не бил студент, а арменски мафиот, жертвата му – също! Но се клали за студентка!

нож27 годишният Хамлет, който наръга смъртоносно 23 годишния Иван навръх студентския празник, не бил студент. Нито пък Иван.

Двамата обичали да ходят на такива купони и да се смесват с празнуващите младежи, търсейки си някаква временна забивка. Хамлет отишъл на празника с нож в джоба за всеки случай, а Иван пък бил каратист. Иван се загледал и започнал да сваля мацка, която съперникът му си бил набелязал. Така се стигнало до изясняването на „проблема“ на четири очи. Двамата излезли пред заведението да си говорят по „мъжки“ и по-големият извадил ножа.  Забил го в Иван, а той го хванал отбранявайки се и цялата му ръка била разрязана.

Бяха пияни като талпи. Никой не посмя да се намеси, обясниха присъствали на купона.

Хамлет е  арменец, който живее със семейството си в Пловдив. Семейството е спрягано като част от арменската мафия. Бащата на нападателя снощи се намеси и определи сбиването като пуберитетска история. Всички сме били луди млади, всички сме правили пакости, опита да омаловажи поведението на сина си той. 27-годишният му пубер обаче вече е съден за…отвличане. Той бил замесен с брат си в търговията с наркотици и когато един от длъжниците му не му дал сумата от 800 лева, двамата с братчето го отвлекли с кола и го били да даде парите.

Хамлет

В съда се признал за виновен, сключил споразумение и го осъдили условно. Той е добро дете, най-вероятно другият го е предизвикал, твърди бащата. Кръвта на другия върху тротоара била толкова много, че я чистили с кофи с вода, метли и парцали, казват студенти.

Доброто дете пък отишло на купон въоръжено.

Дано и сега нещата не се разминат с условна присъда, молят се и други потърпевши от буйния нрав на арменеца Хамлет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *