Филип Аврамов шашна с голи бедра и пънк прическа

Фицана ППингГол до кръста мъж страстно се отърка  в актьора Филип Аврамов в предаването „Като две капки вода“.

Двамата не толкова танцуваха, колкото показваха хватки от неизвестно бойно изкуство на дансинга, което трябваше да мине за страстен танц.

След като за пореден път се вкопчиха един в друг, мъжът неочаквано започна да души Фицата, който запъхтян  го блъсна и едва се отърва.

В същото време облечен в символична препаска и още по-символична горничка актьорът пееше самоотвержена, защото  трябваше да влезе в образа на Пинк и да пресъздаде емблематичния й танц от видеото на песента “Try”.

За целта гримьорите бяха хвърлили здрави усилия и той бе окичен с екстрвагантна русо-розова прическа и наметнат  облечен с  черно прозрачно неглиже. Двамата с чувствения  танцьор представиха сложно изпълнение, което включваше трудни поддръжки и пируети. Едновременно с това Филип пееше, при това добре за безумните условия, в които го правеше.

Аз нищо не разбрах, освен че вие двамата на сцената се обичате и се карате за нещо, измърмори Фънки. И никъде не видях Пинк.

Маги Халваджиян опъна брадичка и обясни, че напоследък се правели много разкрепостени видеа и нищо чудно догодина актьорите да започнат да правят и се*с на сцената. Кое обаче го задължава да кара участниците да изпълняват точно тези провокативни песни, той не сподели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *