Фенове на „София ден и нощ“ крещят: Дани, не плачи, Рая не е в Лондон! Вижте къде се подвизава Всъщност:

0

Дани и Рая1Феновете на риалити сериала „София ден и нощ“ съвсем забравиха, че гледат филм и истински се вживяват в мъките и страданията на героите.

В момента най-симпатичен им e Дани, който бе зарязан от екранната си годеница Рая и вече близо месец рони сълзи и вехне по нея всеки делничен ден от 22 часа.

По-наблюдателните зрители обаче забелязаха брюнетката да танцува танго на подиума по време  на Софийската модна седмица преди дни.  Моделиерката Мегз й дала огромна сума, за да се появи на нейното ревю и да вдигне публиката на крака. Повечето разпознали танцьорката Михаела Павлова като екранната Рая и затова овациите били много повече от очакваните.

„Дани, не страдай, Рая е в София“, написаха във фейсбук най-запалените фенове на мрачния актьор.

Рая танцМихаела възропта срещу ниските хонорари в реалитито и си тръгна. А за да замажат гафа сценаристите съвсем изкуствено скалъпиха сцената с връщането на Сабина и опитите й да съблазни Дани. Тя просто подготви оттеглянето на Михаела от екран. Продуцентите направиха така, че Рая да завари любимия си в прегръдка със Сабина, да му хвърли пръстена в лицето и да замине уж за Лондон, където щяла да танцува, обръщайки нова страница в живота си.

Сега обаче самата Михаела намигна в профила си във Фейсбук и загатна, че ще се върне в сериала. Тя е предоговорила хонорара си и отново ще страда на екран.

Рая ще се появи в момент, в който Дани най-после е избърсал сълзите си и е продължил напред, при това с нова жена. Мургавият актьор вече се чуди дали пък новата тръпка не е любовта на живота му и се замисля сериозно дали да не й предложи брак.

Тогава призраците от миналото отново започват да го преследват, а сълзите ще ги рони Рая.

Говори се обаче, че в реала синът на Доган е хвърлил око на танцьорката Михаела и се върти около нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *