Ути Бъчваров и Иван Звездев ще мерят черпаци във ВИП Брадър! Виж Тук:

ВИПКулинарна битка между двама от рицарите зад печката  – Ути Бъчваров и Иван Звездев ще се вихри тази есен във ВИП Брадър.

Най-известните готвачи в държавата, които са във вечна конкуренция  ще влязат в къщата на Големия брат, за да продължат битката си вътре. Те не само откровено се мразят, но дори и пред хората не се поздравяват и не демонстрират дори лицемерна колегиалност.

И двамата твърдят, че са номер 1 и не признават дори съществуването на другия.

Битката ще е епична, защото ще искат да въртят манджи за участниците и да показват кой е по-добрият край печката, но този път има само един тиган, един черпак и една тенджера и няма да могат да се конкурират, а ще се бият за посудата. Като се добави и хроничната липса на продукти, конфликтът ще се изостри до краен предел за радост на продуцентите и зрителите.  Егото на двамата мастер шефове е голямо и трудно се пречупва, категорични са колегите им.

Все пак явно Ути е номер едно, защото неговият хонорар ще е двойно по-голям от този на Звездев. Той не само е приятел с продуцентите и кадър на Нова тв, но е и обещал да даде част от парите за дарение.

Звездев не е обещал нищо и все още не знае, че ще получи по-малко пари от съперника си, което пък означава и че ще бъде изгонен по-рано от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *