Уош МС получи предложение за брак в ефир

Лош австралопитекПредложение за брак получи Wosh MC  в ефир в  мисията „Кол център“ във „ВИП брадър“.

Всеки от класиралите се финала съквартиранти трябваше по половин час да отговаря на зрителски въпроси, някои приятни, други не дотолкова. Стефан Иванов, както е истинското име на рапъра, получи или поне бяха излъчени само позитивни коментари за доброто му поведение в резиденцията.

Най-неочаквано след като дълго го хвали, нашенска девойка му предложи брак в ефир. Тя стоя на телефона докато той не се съгласи поне да се видят. Ожени се за мен, много те харесвам, призна девойчето и синът на Иван Иванов внезапно се изчерви до ушите заради неочакваната оферта. Искам ден и час за среща, настояваше напористата мадама, докато изтръгна едно неуверено да от събеседника си.

И да кажеш на тоя твой Тачо да не пие, съветваше възрастна жена Жени. Карай му се повече, крий му бирата, какво е това нещо. А като започне да крещи, тропни с крак и го постави на мястото му, нареждаше дамата. Спри с тая бира бе, излагаш се бе съветът към самия Тачо. Албена Вулева получи един хвалбствен коментар колко е умна и как казва истината в очите на хората и един лош – спри да съскаш като змия в ъглите и да одумваш другите-

Влади Въргала обаче просто бе, шокиран от човечността на зрителите. Възрастна жена  му предложи апартамента на дъщеря си, акотолкова я е окъсал и  няма къде да живее. Актьорът се разплака.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *