Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Соня Култуклиева казала на Борисов да направи правителство на малцинството

Соня КултукЖурналистката и политическа пиарка Соня Колтуклиева успя да шашне дори Люба Кулезич, когато на въпроса – кой посъветва Борисов да направи правителство на малцинството, тя гордо отговори – АЗ!

Последваха няколко дълги секунди на неловко мълчание в студиото и Колтуклиева побърза да се похвали, че просто  е една обикновена българка, която има смелостта и  да  звъни на Борисов и да му пише есемеси.  Той обича да се вслушва в съветите на обикновените хора, удари се в гърдите журналисктата и не си призна, че е на щат и такива съвети струват пари и то доста пари.

След това  му се обадих по време на мача. И въпреки, че имаше мач, а той е запален привърженик на футбола,  ми вдигна. И ми сподели за втори разговор с Ангела Меркел, който е бил конфеденциален и медиите не знаят за него. Освен, че го е поздравила за победата, тя му  казала: „Бойко, внимавай да не понесеш ти  негативите от корупционната схема в страната ви  през последните години. Размисли дали не е  по-добре да отстъпиш, ако не успееш да намериш сега хора и партии, които да дадат солидна подкрепа на правителството“.

При нашия разговор г-н Борисов  остави в мен впечатление, че по-скоро иска да има нови избори, в които да спечели по-солидно мнозинство, отколкото сам  да състави кабинет, въпреки че го посъветвах да прави правителство,  допълни Колтуклиева.

В същото време другият събеседник  в студиото Юлий Москов помоли колежката си да млъкне и да не се излага и я нарече ку-ку. Той пък каза, че Борисов е толкова силен и винаги взима решенията си сам, че недоумява как госпожата му се прави на съветничка. В същото време зрители се запитаха Меркел ли е научила български, или Борисов немски, за да се разберат по телефона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Ужас! Соня Култуклиева казала на Борисов да направи правителство на малцинството

  1. Ал Отговор

    12.10.2014 в 10:09

    Тези и двете са толкова противни, че защо не се гръмнат групово

  2. Руси Отговор

    13.10.2014 в 13:32

    Не мога да определя коя е по-луда от двете…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *